maandag 16 augustus 2010

Milou weer naar school

Zo liep de wekker weer af om 7 uur om de dag weer te beginnen na een onrustige nacht,zelf maar ook Milou was veel wakker wel weer spannend om naar school te gaan.
Ontbijt met zijn drie want Lianne lag nog in bed,daar ging ze weer met de tas en haar spulletje welke ze al netjes gistren had uitgezocht,voor haar laatje.
Het weekend ging best goed moet wel eerlijk zeggen dat het minder ging dan vorige week,maar dat kan ook niet anders,mijn lichaam voelt nu echt dat het weer aangevallen wordt en moet hard werken.Maar wil absoluut niet klagen, want weet dat het veel minder kan zijn.
Maar moet jullie toch vertellen dat het soms niet altijd lekker voelt daar binnen allemaal.
Morgen op gesprek bij arbeidsarst,vind het best spannend en wil eigenlijk dat niet afsluiten.
Inleveren blijft zo moeilijk!!

3 opmerkingen:

  1. Hoi lieve meis,
    Oef dat is weer echt serieus, de vakantie voorbij. Hier zitten we nog middenin de vakantie. Ja dat krijg je als je tot het laatst moet wachten.
    Ja, en jij dan morgen ook een moeilijk gesprek. Ik kan me goed voorstellen dat je er tegenop ziet, het is ook moeilijk.
    Maar moet ook bekennen dat als je over het moeilijke heen bent, het ook veel voordelen geeft. Veel minder doseren wat wel en niet kan. Niet meer afgeknoedeld thuiskomen na een drukke werkdag. Minder achter jezelf aanlopen.
    In het begin voelt het als inleveren, maar met positieve inzet, kun je het ombuigen naar kansen en andere mogelijkheden.
    Maar ik loop vooruit, jij moet eerst dit proces door en dat is niet makkelijk.
    Lieverd een hele dikke knuffel en veel liefs van hier.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief mens,
    Wat heerlijk dat je vandaag aan mij dacht!! Op naar morgen... Weet dat je altijd bij het team hoort! Enne... Koffie drinken is ook heeeeeeel belangrijk!! love you...
    Kuzz

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Monique, door onze vakantie is het even wat later geworden maar ik wil toch nog een berichtje voor je achter laten. Het is weer voor je begonnen (en voor je naaste familie). Het zal weer een heel spannende tijd voor jullie worden ( en dat is misschien wel zacht uitgedrukt). Met de wetenschap hoe je er afgelopen jaar mee bent om gegaan en je je staande hebt weten te houden, weet ik zeker dat je er nu ook weer door heen komt. Houd je taai en het beste voor de komende weken!! Gr Jenny

    BeantwoordenVerwijderen