zondag 14 december 2008

zondag avond

Een drukke zaterdag gehad,en vanochtend met zijn alle naar de kerk de dames moesten zingen in het kinderkoor.vanmiddag een verjaardag dus vanavond viel ik al in de stoel in slaap,wordt dus op tijd naar bed vanavond.
Wel vanmiddag even gelopen bij de bruine madonna langs geweest om wat rust te krijgen,voel me lichamelijk wel sterk maar het koppie heeft het af en toe slecht ,de tijd van het jaar leent zich daar ook voor en dan met al die onzekerheid in de toekomst,maakt het ook niet makkelijker de golfbewegingen van mijn gevoelens,als angst voor wat er gaat gebeuren zijn weer heel heftig. Er zitten soms dingen in mijn hoofd wat en waar ik helemaal niet aan wil denken maar komt gewoon naar boven ook al wil ik het weg duwen.Ik wil zo genieten maar besef soms dat ik meer met wat er kan gebeuren bezig ben dan met genieten,ik hoop dat jullie begrijpen wat ik voel en bedoel.
Het lijfje doet het dus goed op wat zeurend gevoel rond mijn leverstreek,maar het koppie op het dat lijf is wat onrustig.
Morgen en dinsdag krijg ik weer hulp in mijn huis,doe heel voorzichtig met mijn handen zijn nog heel maar zijn enorm gevoelig,blijven og heel door het vele smeren wat ik doe zodat ze niet barstten,op de kneepjes van de vingers.En af en toe zie ik wazig maar dat hoort ook bij de bijwerkingen van de chemo.

2 opmerkingen:

  1. He, Monique ik snap je gevoel helemaal.Ik ben niet ziek,maar wil soms ook sterk zijn en juist dan lukt dat niet.Kortom sommige gevoelens heb je niet in de hand,maar horen er helaas bij.Verder is iedereen het met me eens dat je enorm sterk bent en er goed uit ziet .Monique we denken aan je! liefs Sacha de Vilder

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lieve monique,wat een strijd en onrust moet het inderdaad in je hoofd zijn.
    ook de december maand is voor vele mensen moeilijk.
    ik hoop dat je met de meiden en je man veel rust en liefde mag ontvangen,en van deze plaats wens ik jullie veel sterkte,liefde,ik zal een extra kaars voor jullie branden.
    dikke zoen lenie kaptein

    BeantwoordenVerwijderen