woensdag 8 april 2009

Vandaag de bot-scan gehad,gelukkig was het een klein naaldje voor de vloeistof,kwam om elf uur terug en mocht gelijk doorlopen zijn we niet gewend,was dus zo gepiept.
Heb gisteren denk mijn ribben beetje gekneusd,erg gevoelig en lastig, duurt zes weken hoorde ik van mijn zus,krijg je als je te hard knuffelt?
Voor de rest vanmiddag foto boeken bijgewerkt is een emotioneel klusje maar moet gebeuren ik heb het altijd netjes bijgehouden en dat blijft zo,nu nog belangrijker voor mijn gevoel.
Lianne en Eef gaan zo weer naar het voetbalveld derde keer deze week Lianne is weer gebelt of ze wil invallen bij de meisjes van 13 jaar,vind ze geweldig maar mag van ons morgen dus niet trainen want dat wordt iets te veel van het sport voor een meisje in de groei.
Milou had een kinderfeestje van haar vriendinnatje,ook wij moeten nog de kinderfeetjes van beide organiseren maar moeilijk om iets leuks te vinden.
Suggesties zijn welkom met name voor Lianne is het niet eenvoudig en als je iets vind is het erg duur moet wel leuk blijven.
Nog een dag chemopillen en dan is het echt voorbij deze kuur,raar gevoel zo dubbel maar op naar de uitslag van woensdag eerst nog even allelei leuke dingen doen komende dagen en de meiden lekker 4 dagen thuis.

1 opmerking:

  1. Fantastisch Monique, dat je de hele kuur door bent. Dat was toch wel een hele kluif. Hopelijk mooie Paasdagen, zodat je lekker opknapt. veel groeten,
    Jos van Sonderen

    BeantwoordenVerwijderen