dinsdag 19 mei 2009

ben zelf op TV bij tv rijmond!


Moet niet gekker worden maar ben zelf op tv samen met Leontien elk uur om tien over half na een sport verslag van hockey en wielrennen.Dus als jullie even mee willen genieten,emoties in overvloed.Voor mijn wel in elk geval.Het is maar heel klein verwacht er niet te veel van maar ik vind het wel genoeg.
Foto's op de site van Leontien finishtijd ongeveer rond 15.00-15.30 en bij de finale.
Vandaag weer een beetje terug naar de dagelijksedingen maar met mijn zus en schoonzus weer lekker alles vertelt en foto's gekeken en dan is dat gevoel nog heel vers,en geniet ik echt nog super na.
Hoe ik me voel is super goed wat spierpijntje maar eigenlijk ebben die weer weg en voel me dus erg goed niet te geloven dat die kanker er nog is wel ga je dan weer denken maar zo goed voelde ik me voor 8 okt, ook dus vertouwen, nee dat is er niet, maar zeker wel hoop. Hoop op dat het toch weer iets minder wordt op de lever en echt stil gaat staan voorlopige.Bijna klaar met deze chemokuurtabletten dan weer week rust en volgende week weer de contoles,HB is vast goed want als ik zo voel en de energie weer terug krijg moet dat wel,we wachtten af.Nu ben ik nog steeds op die wolk en voel me echt roze,als ik mijn ogen dicht doe zie ik zelfs roze?
IK plaats even de fot van de limo erbij met daarop mijntwee collega's lotgenoten en Noes met moeder en Esther en Thijmen onze sponsordoelen.Kan het niet laten we hebben al ruim 6500 euro bij elkaar super, en ze gaan nog door.Dus wie nog wil kan stortte op stichting vrienden medisch centrum reinier de graaf nr 319436217 onder vermelding van ladiesride 17 mei

1 opmerking:

  1. Zo is het meis, geniet nog maar lekker na...!!!
    Liefs Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen