woensdag 26 augustus 2009

groen licht

Vandaag op controle en alle bloeduitslagen waren gelukkig weer goed.
Bloeddruk inderdaad te hoog,nu krijg ik er een beta -remmer bij om de bloeddruk te remmen ,wilde niet naar 10 mg. van de andere tabletten, omdat dat dikke voeten gaf en ik graag in Canada een beetje normaal lopen kon ze goed voorstellen en stelde de ander tabletten voor.
Ook een recept Tamiflu preventief in voorraad om mee te nemen naar Canada,moet nog even achter de kostte aan omdat het preventief is moet je het zelf betalen ,als ik dus ziek niet,ga er nog even over bellen.Gaat niet om dat geld maar de regels verandere met de dag.En de arts schreef op het recept dat ik chemopatient was maar dat telde niet.
Vanmiddag met de dames naar kleurtjes verf en behang wezen neuzen voor als we er zin in krijgen want dat hebben we beloofd eerst is Milou aan de beurt voor een metamorfose van haar kamertje.
Lianne heeft gehoord op de training dat ze in de D1 terecht is gekomen,en is natuurlijk heel gelukkig daarmee.
Voor wie er zin heeft ik vier mijn verjaardag 1 september de hele dag,jullie zijn welkom maar we maken het niet te laat 's avonds !!

2 opmerkingen:

  1. hoi zus we gaan er weer voor morgen he kunnen we ook weer even bijkletsen tijd geleden hoor slaap lekker en tot morgen kus je zus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi zo, alles kan doorgaan volgens planning.
    Succes vandaag hé, en zet die chemomonsters maar weer goed aan de gang.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen