dinsdag 25 augustus 2009


Lekker gewerkt wat is het lekker om weer op de afdeling te zijn net of er niets aan de hand is met het lijfje,wat was het moeilijk om niet even in de computer te kijken naar de uitslagen.Bloed geprikt helaas was het een dame waar ik geen leuke herrinnering van had ,maar gaf haar weer een kans,maar ook nu lukte het haar niet en had een beetje vervelende opmerkingen, wordt niet mijn vriendin kan ook niet met de hele wereld vrienden zijn??

Vanmiddag had Milou haar eerste trompetles ,lachen dat blazen en ze kreeg er geluid uit wat een kanjer, al vind ze dat ze dat ook gelijk moet kunnen maar alles moet je leren,ben benieuwd hoe ze dit gaat doen komend jaar.Jullie horen wel waarneer haar eerste concert is!!

Vind het wel weer spannend morgen nu wat langer tijd tussen de kuur,7 dagen verschil met anders,Bloeddruk zal ook niet goed zijn, op mijn werk gemeten helaas 95 onderdruk en bij dr. is hij altijd al wat hoger. Eerlijk gezegd dacht ik dat wel beetje ,vage hoofdpijn soms, en hou wat meer vocht vast in mijn voeten.



1 opmerking: