maandag 14 september 2009

De tijd gaat snel

Het is alweer maandag,Petra brengt de boys naar school,zodat ik jullie even bij kan praten.
We hebben gisteren een heerlijke dag gehad,samen gingen we vroeg op pad,naar de Niagara watervallen,onderweg een koffie met een donuts,twee verschillende zodat ik zoveel mogelijk heb geproefd?
We waren er voor elf,zo gaaf Petra weet de weg daar onwijs goed ,krijg je als je zoveel mensen al daar heen hebt gebracht.
Het was super mooi en gaaf we zijn met een boot naar de watervallen gevaren,kregen een mooie verpakking aan omdat je ook best nat wordt,Petra weet hoe het werkt dus had voor ons slippers mee genomen zodat we weer droge schoenen aan konden doen op de wal.
Het was heel indrukwekkend zo mooi , de Canadeese waterval is in een hoefijzervorm ,de grooste van de twee.Daarna nog even gewandeld langs de watervalboulevaar, zo kon je zien waar ze vandaan kwamen.
Foto's volgen nog maar we waren laat thuis moeten nog op de comp.
Daarna naar de outlet even wat gewinkeld,daarna naar Niagara on the lake,onderewg langs de wijngaarde om rose te kopen,
Het is een mooi stadje ,met heel gezellige winkeltjes met van die moie voorgeveltjes in mooie frisse kleuren,zelf een kerstwinkel .
Natuurlijk ook hier wat gekocht net als bij de Outlet.
Bakkie koffie gedaan op een bankje daar op straat we wilde nog even de kerstwinkel in, dus ik zei ,even opdrinken voor we naar binnen gaan dan moet Petra lachen ,voor haar al zo gewoon om met je koffie in de hand ook te winkelen.
Daarna zijn we huiswaarts gegaan onderweg lekker gegeten.Om kwart over negen weer thuis de boys lagen al lekker te slapen.
Het was een topdag en heel speciaal om even alleen met Petra zo een dagje op stap te zijn we hebben samen zo gelachen,genoten en ook een traan gelaten.Het is net zoals we dat zeiden of we weer verder gaan we we gestopt zijn met praten 11 jaar geleden toen ze vertrek naar wat nu haar thuisland al heeft ze ook nog wel nederlandese gewoontes!!!
Het is echt gaaf hier bij Petra,Stan en haar heerlijke mannetjes.Ik voel me goed en zoals jullie lezen geniet ik echt van dit bezoek aan hun.
Vandaag naar chinatown met de metro.
Gaat jullie goed allemaal aan de andere kant van de oceaan!!!

2 opmerkingen:

  1. Hé Monique,
    Ik ben zo trots op je! Je doet het zooo goed daar, je weet echt goed te genieten.Super!! Ondanks dat je je thuisfront mist is het lekker om even "geen moeder" te zijn. Wij weten hoe dat voelt en hoe heerlijk daar je batterij van oplaadt. Geniet nog even door daar (en laat ons maar even lekker meegenieten, hihi)Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig meisje, heerlijk zo'n dag...zo samen even op pad te zijn.
    Ja, ik snap heel goed dat alle emoties even langs kwamen. Kan ook bijna niet anders, en laat maar komen, zou ik zeggen. Je bent samen om ze op te vangen.
    Zeg nog maar eens geniet van alles hé, maar ook echt van alles wat er aan jouw ogen voorbij mag gaan.
    Blijf de balans goed bewaken, dat jij je ook goed blijft voelen!
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen