zondag 13 september 2009

Verslagje van vrijdag en zaterdag.







Vandaag zijn we naar de market geweest,in Toronto, al vroeg op pad,om 8.15 waren we er,eerst wat groente gekocht en fotos gemaakt zelfs op de markt liggen de paprika's netjes in de rij,alles is zo mooi op gezet, veel biologisch boeren ,imaar ook veel duurder dan het gewone spul.
Even een bakkie met een lekker broodje bij de bakker gehaald en broodje pimell bacon,als jullie dit lezen het is niet wat je hoort maar ik moest er wel enorm om lachen maar is super lekker.Daarna naar de laatste voetbalwedstijd van de boys voor dit siezoen,geweest kregen een mooie trofee en een stuk pizza.
Vanmiddag een soort appeltaart gebakken met Bryan desset voor vanavond we hebben vlees van de BBq op met heerlijke groentes.
Gistren hadden we dus rustdag wat in huis gedaan en naar karater na school,de jongens hadden een scheetzak gekregen van een kindje wat haar feestje gaf dan krijgen zij ook een kadootje.
Ze wisten niet echt wat het was ,ik wel dus even voorgedaan en dat was dolle pret ,wat hebben we onzettend gelachen..
"s Avonds een film geken met Petra .Mamma mia een leuke film, we hebben in een duk gelegen heerlijk gelachen tot mijn buik er pijn van deed.
Jullie horen dat het gaat hier, goed voel me goed mijn chemo zit er weer in deze kuur is weer af,. De kleine mannetjes vinden het ook zo goed dat ik er ben raken al een soort gewend eraan,vanmiddag met allebei een spelletje gedaan natuurlijk verloren en daarna moest ik even op de wii spelen met hun maar daar ben ik echt niet goed in dat weten mijn kanjers ook.
Morgen naar de watervallen en zijn we laat thuis dus geef jullie maandag pas verslag hiervan.

Voor Marjolijn ( kan nu niet op jouw blog)ik denk aan je ,helaas kan ik niet mijn kaarsje brandde voor je maar je ben in mijn gedachten ook zo ver weg en hoop natuulijk dat de uitslag is ,wat je ervan wil verwachtten,ook denk ik aan mijn neef en schoonzus want ik hoorde van Eef dat zij vrijdag zijn geopereed,niertranplantatie, en bid en hoop dat het goed gelukt is allemaal. en dat ze snel herstellen.



5 opmerkingen:

  1. Heerlijk meis, wat is het toch genieten hé...!!!
    En wat is het toch goed dat je gegaan bent..!!
    Deze reis wordt toch onvergetelijk, en alle herinneringen neem je mee.
    Geniet nog maar lekker.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Monique,
    Wat fijn dat je zo geniet bij je vriendin en haar gezin. Zoals je zegt, afstand maakt geen verschil, de band blijft ook al heb je elkaar lang niet gezien!Nog hele fijne dagen toegewenst!Een hele dikke knuffel,
    Asline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Monique,
    Goed om te lezen dat je zo geniet in Canada! Ik wil geloven dat je je wat bezorgd maakt om de kilo's. Alles is groter daar aan de overkant van het water; is ten minste mijn ervaring. Dus ook vast de muffins en de broodjes p...? bacon :-). En dan heb je nog een hele week te gaan.
    Jammer dat de voetbalwedstrijden van de jongens afgelopen zijn; had je mee kunnen rennen........ Apart, dat ze een stuk pizza kregen als prijs :-))
    Veel plezier nog!
    Lieve groetjes,
    Ada K.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Monique,
    Je geniet met volle teugen dat gunnen we je ook. Wat fijn dat je zo snel in het goede ritme zit. Geniet er van en we lezen wel weer wat voor leuke dingen je nog meer gedaan hebt.
    Liefs Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Genieten van je verhalen het is je gegund
    liefs Miep.

    BeantwoordenVerwijderen