vrijdag 20 november 2009

het zit erin

Dagje ziekenhuis,liep goed, ze waren allemaal super aardig op de afdeling en het prikken in een keer (super waar deed ik het ook al weer voor?)De dames op de o.k. en de anesthesist was heel rustig het ging allemaal heel rustig.Geen kou gehad op de uitslaapkamer door die heerlijke warme lucht onder je deken en dat scheelt ook hoe je wakker wordt,heel rustig en weinig pijn.Het liep allemaal gesmeerd, goed het dat RRDG ziekenhuis.Ik was rond half 2 weer op zaal en veel geslapen af en toe kwamen ze langs, voldoende contoles en gegeten en om half 7 kon Eef mijn komen halen.
Lekker thuis in mijn eigen bed om even half negen lag ik erin,wat kan je enorm slapen van zo een narcose,lijkt ook wel of deze keer wat harder aan komt dan vorig jaar toen de eierstokken waren verwijderd.Lianne kwam bij mijn in bed erbij liggen om te lezen vertelde dat ik dus enorm snurk.
De pijn valt mee wel last van mijn schouder,wat ze daar nu weer mee gedaan hebben maar ik denk dat het rare bewegingen zijn geweest om het slangetje in mijn ader te krijgen denk ik,maar spierpijn duurt maar twee dagen op zijn hoogst dus na het weekend is dit weer weg.Nog een beetje rustig aan doen af en toe een molletje en een slaapje waarschijnlijk?
Weekend geen dingen gepland alleen de vaste dingen rond sporten van de dames.
Fijn weekend allemaal.

5 opmerkingen:

  1. fijn monigue,dat het allemaal goed is gegaan dikke x Sacha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Monique,
    Fijn dat het achter de rug is en het zo goed en rustig verlopen is. Ben je gelukkig van al dat geprik af.Doe het maar lekker rustig aan, het blijft toch een ingreep met narcose.Een heel fijn weekend samen,
    Veel liefs,
    Asline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn meis, dat is weer gebeurd, hoop dat je er straks veel profijt van hebt.
    Ja, het zal wel wat gesjor en geduw zijn geweest wat jij niet weet, daar heb je spierpijn van. Maar die gaat over meis.
    Kalm aan, lieverd en op zijn tijd lekker dutten.
    Knap goed op.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Monique,
    fijn dat het goed verlopen is en nu maar hopen dat je er heeeeeel laaaaaaang profijt van mag hebben, goed weekend,
    gr. jolanda v g.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Truus en Rien Maassluis20 november, 2009

    Mooi dat het vlot geplaatst kon worden en hopelijk heb je hier nog heel lang plezier van. Dat iedere keer prikken met veel moeite is ook niet fijn. Groetjes en een heel fijn (rustig) weekend.
    Truus en Rien

    BeantwoordenVerwijderen