woensdag 24 maart 2010

heerlijk lentegevoel

Het gaat goed ben zo bezig met de allelei dingen met de meisjes en in huis.
Gistrenochtend zelf bij Remi geweest even onder handen genoemd was niet lekker maar gaat steeds beter blijft jammer dat het niet echt weg gaat maar mag niet klagen dit is goed volte houden. we naar de ortondotist geweest dus over een half jaar waarschijnlijk twee beugelbekkies in huis.
Vanochtend lekker viooltjes gekocht en plantjes voor de tuin met Eef en hij heeft ze erin gezet en hier wordt ik blij en dankbaar van, weer mag ik het voorjaar beleven en intensief genieten van de mooie nieuwe bloemtjes die op komen in de tuin.Nieuw leven!!
Ja, en dan moeten de ramen gezeemd worden voorjaarkriebels, en dat doe ik dan in etappes vandaag een stuk en van de week de rest weer in huis, want de conditie is nog niet echt optimaal daar moet nog wel een beetje aan komen hoop ik?
Lianne is naar de KNVB oefenmiddag,heerlijk weer voor en natuurlijk had ze reuze zin erin.Milou is heerlijk buiten met haar vriendinnen veel te mooi weer om boven te spelen vond deze mama!!Dadelijk even naar de bib en daarna een ijsje halen want nu is het net zomer voor hun??Het liefs blote armen en benen maar morgen is het weer over.
Morgen verwendag in het inloophuis ga daar weer even heen en vrijdagochtend weer zingen daar.
Vrijdag nog 5 weken en dan gaat de grote reis beginnen,tussendoor moeten we trouwens ook mijn moeder nog even verhuizen naar een ander huisje in Den Hoorn,een soort appartement voor ouderen om het maar zo te noemen.

2 opmerkingen:

  1. hallo Monique,
    Lekker zonnig berichtje zo om te lezen, daar word ik gewoon vrolijk van, maar om nou te zeggen , de schoonmaak kribels??? wie weet, blijven genieten zo hoor, groetjes, jol.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi mogge meis,
    Ja, heerlijk deze lentedagen hé, volop van genieten hoor..!!
    Je gaat je er ook vanzelf goed bij voelen.
    Die vijf weken voor jullie op reis gaan zijn voorbij voor je het goed weet.
    Maak maar veel voorpret.
    Fijne dag vandaag, liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen