dinsdag 7 december 2010

Bezig geweest met van alles en nog wat....

Dit om de tijd door te laten gaan zonder teveel te piekeren, vanmiddag een dutje gedaan was ineens zo moe en dat was nodig denk ik?Voel me niet echt super lekker kan ook niet echt zeggen wat ik voel, maar misschien komt het door morgen te veel spanning wordt opgebouwd in mijn lijf, denk ik? En hoop ik!
Gisterenmiddag de laatste bijeenkomst gehad in het inloophuis met mensen met uitgezaaide kanker,maar we houden contact want we hebben toch iets samen wat een band geeft met elkaar wat we allemaal voelde en wat wij dan ook goed met elkaar kunnen delen.
Vanmiddag ben ik op een high tea getrakteerd bij mijn vriendin thuis,samen met mijn koorvriendinnen om het zo maar te noemen,gezellig kletsen ,en we zijn vergeten te oefen want we zijn natuurlijk op het kerkkoor al lang met kerst liedjes bezig.En gisteren hebben we in en deuk gelegen om met het zingen van Dreaming of a with chrismas,heel flauw maar wel gezond.
Vanochtend even bloed wezen prikken ,op de fiets wat was het koud vandaag.Gelukkig deed mijn poortje weer zijn werk.
Nu de nacht door hopelijk ben ik net zo moe als vanmiddag en is het snel ochtend en om 10 uur de afspraak,ik weet het niet ,hoop op het goede maar weet het echt niet ,want vertrouwen op mijn lijf doe ik niet meer en kan ik niet meer.
Jullie horen morgen wat wij te horen hebben gekregen!!

1 opmerking: