vrijdag 31 december 2010

oudjaarsdag




De laatste dag van 2010 een jaar om op terug te kijken naar herinneringen van het afgelopen jaar.Met de top 2000 op mijn koptelefoon wat op zich al een soort levensloop geeft door de muziek ga je terug naar de tijden die daar bij horen,vroeger en ook nu teksten die soms zoveel zeggen over een bepaalde tijd van je leven of je gevoelens.

Terugblikken op dit jaar:
Januari een pijnlijk begin,zou ik weer gaan werken maar brak mijn schaambeen waardoor ik dus niets kon en ook niet gaan startte met werken,maar dat is gelukkig weer goed gekomen voor mijn wel ik kan weer lopen, maar op de foto in het ziekenhuis blijft het altijd en aantekening dat het er raar uit blijft ziet.
Natuurlijk zijn de hoogtepunten de verjaardagen van mijn kanjers 10jaar en 13 jaar welke ik weer mee mocht vieren.
De super reis naar China ,in Mei dit is een herrinering met een gouden rand en zo gelukkig dat ik dit mocht doen met mijn kanjers
Zo fietste ik de lady ride weer met mijn collega's.
De vakantie in Oostenrijk met zijn viertjes,helaas het weer niet geweldig maar genoten van ons samen zijn in dat mooie groene land.
Liannne afscheid van groep 8 en haar eerste schooldag naar de middelbare school.
Milou naar groep 7.Wat wordt ze groot

In augustus moest ik weer aan de chemo beginnen de kanker ging weer groeien, maar heb genoten van de chemo vrije maanden maar liefs 10 maanden, welke mijn toch mooi kado gegeven zijn en intens van heb genoten.Met deze chemo kan ik toch heel goed alles doen wat ik wil.En hij houd de kanker rustig.We gaan hier nog een aantal kuren mee het nieuwe jaar in.
Ook moest ik dit jaar afscheid nemen van mijn werk, arbeidsongeschikt was wel een stempel voor mijn gevoel die op mijn rug erbij gezet werd naast die van kanker,nu ik een beetje verder ben en ik me toch nog steeds best goed voel heb ik er soms best nog moeilijk mee ik had nog zo graag even mee gewerkt een dagje in de week of zo?Weet ook dat ik nooit meer volledig had kunnen werken.En dit stukje dus in moet leveren van mijn leven wat ik zo graag heb gedaan altijd.
Gezinsuitbereiding in september,van ons poezenbeest,zo gezellig weer een beestje in huis en de meiden zijn zo blij met haar.

December de feestmaand met sinterklaas en ons feest van 25 jaar getrouwd wat we gezellig thuis hebben kunnen vieren,kerst de boom weer in huis en gezellige dagen met familie,en nu 2011 voor de deur.

Als ik dit jaar bekijk heb ik een schitterend jaar gehad en hoop het komende jaar ook zo goed door te gaan.Bid en brand de kaarsjes dat hij mijn blijft dragen en ook dit jaar weer bij mijn kanjers mag zijn en wij weer mooie dingen gaan beleven en als het steentje even te scherp is ,ik er toch overheen kan lopen en mijn pad weer kan volgen en de kracht weer krijg om verder te lopen.

De jaarwisseling bij mijn zus en zwager, twee mensen die ons dit jaar enorm gesteund hebben,en mijn schoonzus die elke dinsdag voor ons er was om te helpen wil ik zeker ook even extra bedanken op mijn blog.
Maar ook jullie alle lieve mensen die mijn kaartjes stuurde ,op visite kwamen en bloemen brachtten en belde om even bij te kletsen. Mijn familie en vrienden die er waren als ik even moeilijk had maar ook de leuke dingen die we gedaan hebben en mee gemaakt hebben dit jaar,familiedag ,feestjes en verjaardagen.Jullie die met mijn mee lezen op mijn blog en lieve reacties plaatsen.Ik weet dat ik jullie dit jaar weer nodig zal hebben.
Ik hoop dat we in nieuwe jaar weer veel voor elkaar kunnen betekenen.


Ik wens jullie allemaal een super mooi,gelukkig,gezond en liefdevol 2011.






4 opmerkingen:

  1. Happy New Year...!!!
    En vandaag lekker de restjes op maken.
    Fijne dag...!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Monique,

    Ik wens jou veel kracht en licht op je pad het komende jaar!
    In gedachte loop ik met je mee.

    Veel liefs
    Monic

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He ook de beste wensen van ons allemaal voor jou en Eef en de kinderen geniet maar ook dit jaar weer.We spreken elkaar vast wel weer snel. Al het goeds en liefs voor 2011.

    groetjes en een dikke kus Merian

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn om te lezen op hoeveel hoogtepunten je terug kunt zien in 2010! Dat 2011 er maar net zo veel of nog meer voor jou en Eef en de kinderen in petto mag hebben.
    En ik hoop van harte dat op het moment dat je last hebt van dalletjes - die er ongetwijfeld ook weer zullen zijn - wij er voor je kunnen en mogen zijn.
    Alle goeds voor 2011!
    Liefs,
    Ada (K.)

    BeantwoordenVerwijderen