woensdag 5 januari 2011

De week doorzagen


Het midden van de week,Lianne ging gisteren ook weer naar school erg stil heb daar moeite mee merk ik maar probeer zo mijn draai te vinden in de dag. Het lopen werd een kleiner rondje want het blijft glad op de wandelpaden,gelukkig gaat dat over komende dagen.Loopt en stuk veiliger!
Lianne heeft het even wat moeilijker op school dan ik zou willen voor haar,je wil ze eigenlijk voor alles voor ze doen maar sommige dingen moeten ze echt zelf doen.Kan met haar praten en uitleggen wat en waarom,maar handelen,oplossen en doen moet ze zelf.
Milou is zenuwachtig vanmiddag een wrat aanstippen,vind dokter en alles wat daarbij hoort helmaal niets,maar die wrat is ook niet wat ze wil dus ook zij moet zich erover zetten.
Morgen tweede gift van de 8ste kuur en APD,middagvullende programma hopelijk niet zo lang als de vorige keer maar daar gaan we niet vanuit.
N.B. Vandaag kwam eindelijk de langverwachtte brief voor Lianne ze mag weer door voor de KNVB meisjes onder de 14.Weer een super gelukkig kind en trotse pa en ma en haar zus ook niet te vergeten.Ze vond het jammer dat Lianne niet thuis was toen de post kwam en wilde wel bellen om het belangrijke nieuws aan haar zus te vertellen maar deze had geen mobiel bij zich.

3 opmerkingen:

  1. hoi zus geef lianne mar een kus van mij dat ze weer door is bij de knvb super voor haar tot morgen weer dikke kus je zus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi lieve Monique, succces morgen ik zal weer een kaarsje opsteken.
    Wat goed van Lianne, mag je zeker trots opzijn.
    Groetjes Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi meissie,
    Succes vandaag hé, laat die chemo zijn werk maar weer doen.
    Ja, na zo'n fijne vakantie is de start altijd weer even moeilijk hé..!
    Maar met de goede berichten van de KNVB zal het zeker wel goed komen.
    Proficiat.
    Dikke knuffel voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen