zondag 16 januari 2011

Rustweekend ???

Het weekend weer voorbij.
Donderdag was een mooie dag op bezoek bij mijn collega haar dochtertje,Noes, samen met een andere collega.Noesje was samen met haar moeder verstopt onder haar lakentje toen we kwamen, en was vrolijk maar duidelijk ook een klein ziek meisje.Het was heerlijk om met zijn drieën te lunchen en dat we konden lachen en kletsen zo met elkaar.
Vrijdag inloopkoor gehad dat was hard werken want de dirigent heeft een nieuw reprotiar opgezocht en begon met drie nieuwe liederen in te studeren.
Gistren was geen gevulde dag ,Lianne voetballen 5-1 gewonnen,op schoenenjacht voor Milou,heel de boomgaard door gelopen.Die avond een gezellig feest, het was gezellig en lekker gedanst op oude en nieuwe muziek.
Vandaag dus alleen mijn wandeling gedaan en niet te vergeten onze zomervakantie geboekt naar Frankrijk,we gaan toch weer naar frankrijk wel een andere gedeelte, de midi pyreneeën en de streek is gers??
De week gaat weer beginnen kuur 9 word weer gestart,ik merk wel dat ik wat meer en langer nodig had om me weer een beetje fitter te voelen,maar het gaat nog steeds goed en is zeker te doen dus als de chemo zo zijn werk blijft doen,dat weten we van de week.Ga ik voor de 12, dat is de max. van deze soort chemo.
Woensdag weten we weer hoe de bloeduitslagen zijn en of de chemo nog zijn werk doet!!!!
Spannend blijft dit altijd en went nooit,omdat het vertrouwen in je lijf nooit meer terug komt.

3 opmerkingen:

  1. Klinkt goed allemaal meis..!!
    Ja weer even spannend.Het komt vast wel goed.
    Je bent sterk en een lijf kan veel hebben.
    Succes meis..!!
    Heb je de vogels gehoord vanmorgen?
    Ze gaven een heel concert...
    Speciaal voor jou.
    Dikke knuffel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Mo,
    we blijven weer voor je duimen hoor dat de chemo zijn werk blijft doen, heerlijk dat je erbij was zaterdag, nu leven we weer met jou mee hoor, gr. jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Succes vandaag lieverd.
    Dikke knuffel en zet 'm op hé.

    BeantwoordenVerwijderen