zaterdag 7 mei 2011

Terug in mijn eigen huisje en dorpje.




Na een lekker weekje met zon wel veel wind maar uit de wind goed te doen.Veel auto gereden(ons huisje was in Groningen en zij speelde in Friesland) de eerste dagen om onze voetbalheld te zien spelen op het toernooi,was goed georganiseerd allemaal,helaas zijn ze niet hoog geeindigd maar zelf heeft ze plezier en een goed gevoel erover en dat is nog veel belangrijker.

Milou was degene die het eten opschepte voor ons na een dag op het veld hebben gestaan.De rest van week rustig aan gedaan beetje gewandeld en even bij Pieter  buren geweest om de zeehonden te bekijken van was leuk maar zeker geen dag bezig zijn maar als je er dan toch in de buurt ben moet je wel even kijken ze blijven erg aandoenlijk die beestjes.


De week was snel om , was toch ontspannender nu ik niet zeker weet of ik donderdag moet beginnen met de chemo.Toch weer fijn om thuis te zijn het ging met mijn best goed allen vandaag even een terugslag maar paracetamol en een slaapje doen soms wonderen.Nu gaan de dagen weer spannend worden op naar woensdag gaan we wel of niet startte dat blijft de komende tijd weer spannend en best wel zwaar eigenlijk wil je niet maar de angst wat er binnen gebeurd is toch ook heel eng en niet zelf te controleren. Ik geniet van de dag en probeer zoveel mogelijk hier te blijven met de gedachten valt niet altijd mee maar als je bezig bent met allerlei dingen gaat dit goed stilte en in de nacht wakker worden zijn de moeilijkste momenten.Voor alle moeders een mooie Moederdag en geniet ervan ga ik ook doen!!!!

4 opmerkingen:

  1. Marjolijn07 mei, 2011

    Hoi lieverd,
    Welkom thuis..!!
    Fijn dat jullie genoten hebben. Ja zeker in het begin van de week was er veel wind en was het zelfs fris, maar nu weer lekker warm.
    Dan is het denk ik ook wel weer fijn om thuis te zijn.
    Probeer maar voldoende ontspanning te zoeken, dan is het snel woensdag.
    En om te beginnen morgen een hele fijne moederdag.
    Dikke knuffel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He lieve Monique,

    Wij zijn ook net terug van ons weekje weg. Fijn dat jullie het ook leuk hebben gehad en dat alles goed is gegaan. Vandaag een hele fijne Moederdag, zal aan je denken!! Bijna 13 jaar geleden tegelijkertijd moeder worden en al die jaren zo intens samen het moederschap beleven! Dat maakt onze band heel bijzonder, samen met onze mannen en meiden!! Tot gauw,
    Hou van jou en een hele dikke knuffel,
    Asline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk dat jullie met zijn allen hebben genoten!
    En fijn dat je weer in je eigen huis terug bent.
    Fijne moederdag en laat je lekker verwennen!

    Veel liefs

    Monic XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Welkom terug, volgens mij hebben jullie een heerlijke vakantie gehad. Geniet van je Moederdag!

    Wel of niet weer aan de chemo blijft spannend. Ik hoop dat je nog even uitstel krijgt omdat het binnen 'rustig' is.

    BeantwoordenVerwijderen