zondag 3 juli 2011

Familiedag Gerritse

Vrijdag gewinkeld met de meiden en mijn zus even raar om gereden te worden maar het was heerlijk om weer even wat buiten te zijn.Hadden een soort van route uitgestippeld om de dingen te kopen welke we nodig hadden o.a. ook de nieuwe schoolagenda al gaan we eerst vakantie vieren!!!
De meiden allebei geslaagd en zelf ook maar eens wat nieuws aangeschaft.
Gezellig koffie gedronken en wat gegeten met elkaar.


Vandaag hebben we familiedag deze dag is een aantal jaren geleden ingevoerd toen Opa er nog was zo gaat de traditie voort.
Ze zijn vertrokken in leger outfit zover we dat geregeld kregen,survivelen was het thema vandaag.Ik ga straks met Vronie en in de auto naar hun toe op twee plaatsen,o.a. de picknick kan ik er toch nog even bij zijn.De meiden gaan weer genieten,al moet onze Milou altijd erg wennen als ze niet weet wat er allemaal gaat gebeuren,houd niet echt van verrassingen!!

Nu willen jullie even weten hoe het met lopen gaat?Helaas heb ik nog niet echt resultaat de knieen en de linkervoet is nog niet zoals ik hoopte dat het worden moet,maar we hebben nog twee weken van nawerking dus geduld moet ik hebben maar dat is niet altijd eenvoudig.Ik slaap wat beter dus geen nachtelijke theepauzes meer.De adrenaline van de medicijnen houd op met werken daardoor merk ik dat ik ook meer vermoeid wordt,de conditie  is ook niet alles maar is ook moeilijk opbouwen als je moeilijk loopt.Af en toe heb ik het idee dat mijn zicht ook minder wordt maar dat zou nog van de bijwerkingen van de medicijnen kunnen zijn.
Ik wil niet klagen maar wil wel eerlijk zijn hoe ik me zo voel op een dag!!!

Ik ga genieten vandaag van mijn kanjers als zij genieten doe ik dat ook!!!
Ik blijf hopen en geloven in de toekomst door de liefde die ik van mijn kanjers ontvang en nog kan geven aan hun.Ook  ben ik dankbaar met de lieve mensen die met mijn mee lopen op dit levenspad zonder jullie kan het niet!!!!

3 opmerkingen:

  1. Fijn dat je zo lekker buiten bent geweest, Monique! Ik hoop dat de nawerking van de bestraling je ook nog beter doet lopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marjolijn03 juli, 2011

    Geniet lieverd, van alles wat maar mogelijk is.
    Hoop dat het vandaag ook gelukt is wat je wilde doen.
    Ik zou willen dat ik meer voor je kon doen, dan je steunen en een klein stukje met je meelopen.
    Je krijgt nu een hele dikke knuffel van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Monique,
    Hoop van harte dat de bestralingen snel resultaat zullen laten zien in de vorm van meer mobiliteit voor jou.
    Veel plezier in Zeeland; ga duimen dat jullie daar Frans weer zullen hebben!
    Liefs.
    Ada (K.)

    BeantwoordenVerwijderen