zondag 10 juli 2011

Morgen gaan we vertrekken


Vandaag wat huishoudelijke dingen gedaan samen en morgenochtend ga ik voor de kast zitten en gaan we alles in de turkentassen doen niet te veel is de opdracht van Eef.(altijd moeilijk)
We hebben al extra bagage met de rolstoel,dochestoel en rollator,geen kleine kinderen maar maar moet er toch weer een hoop extra s mee dit keer voor moeders!!

De weerberichten zijn gunstig dus hopelijk gaan ze dat waar maken en kunnen we lekker buiten zitten en eten want dat is echt zomervakantie.
We vertrekken rond het middaguur om drie uur mogen we erin en gaat onze vakantie beginnen,ik kan jullie niet bij bloggen.Ik ga jullie vertellen als ik terug ben,wij gaan genieten en hopelijk jullie ook van het weer en de mooie dingen van het leven.

Tot over ruim een week...........

4 opmerkingen:

  1. Mooi plaatje van die auto! Zet de rolstoel maar op het dak (net als in dat filmpje van Mr. Bean). Ik hoop dat jullie een hele mooie, zonnige vakantie hebben en lekker buiten kunnen eten. In Zeeland waaien de wolken zo weg, ik hoop dat dat voor jullie ook zo zal zijn. Hele fijne vakantie gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marjolijn11 juli, 2011

    Een hele mooie week meis, geniet van alles.
    Ik duim voor veel zon en weinig of liever geen buien.
    Veel liefs en tot volgende week.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne vakantie, geniet van het met elkaar zijn en van het weer.
    Na de vakantie komen we snel een keertje langs.

    liefs Berry en Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Veel plezier!
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen