vrijdag 8 juli 2011

twee weken verder...

Nu twee weken verder na de bestralingen,helaas had ik meer resultaat willen hebben maar zonder steuntje kan ik nog steeds niet lopen en voelen mijn knieën nog niet sterk genoeg,dit is toch wel een teleurstelling ik had gehoopt dat het beter zou worden maar aan de andere kant zei mijn kopje dat het niet beter zou worden en moet ik gewoon tevreden zijn dat ik nog door huis kan schuifelen met mijn rollator en de trap op kan in slakkengang.Buiten  in da rolstoel maar moet toch van binnen best nog wel huilen want lopen geeft zoveel vrijheid!!!

Ik heb besloten om een week eerder aan de chemo te beginnen dit omdat ik duidelijk voel dat er activiteit is in mijn lever het strakke gevoel  om mijn borstkas in de loop van de dag.De een of de andere dag scheelt nog wel ook met de vermoeidheid is per dag verschillend,gelukkig gaat het slapen weer wat beter.

We gaan eerst lekker maandag weg  naar Zeeland.Ze hebben er zin in en vinden volgens mijn het wel o.k. dat we niet naar Frankrijk gaan,wat zijn ze toch flexibel. Natuurlijk heb ik er ook zin in maar dit geeft ook zulke dubbele gevoelens.Voel me zo onhandig normaal pak ik alles nu moeten we het op een anders manier gaan doen maar ook daar gaan we uit komen.Maar ik ga genieten met mijn kanjers en hoop dat het allemaal een beetje lukt in dat huisje om daar ook mijn weg te vinden.

Fijn weekend allemaal geniet van de mooie dingen en hopelijk wordt het nu echt zomer!!!!

3 opmerkingen:

  1. Hey Monique, wat jammer dat er tot nu toe minder herstel is dan je had gehoopt. Heel verdrietig om zo weinig te kunnen. Ik hoop dat zonnig en winderig Zeeland je een gevoel van vrijheid geeft, ik had dat vorig jaar wel heel sterk behoefte aan na de CMF-kuren. Zeeland is zo licht!

    Ik wens jullie een heel mooie vakantie en vertel je kanjers maar hoe ze hun tas moeten inpakken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marjolijn08 juli, 2011

    Lieve kanjer,
    Ja, ik begrijp je zo goed, dat je liever meer resultaat wenstte voor alles wat je al gedaan hebt.
    Maar pluk de dag meis, elke mooie en goede is er weer één.
    Ik geef je ook gelijk, als de mogelijkheid er is om eerder te beginnen met de chemo je dat ook niet moet laten. Als dat lasten kan wegnemen, mag je dat jezelf niet onthouden.
    Hoe minder last je ergens van hebt hoe liever toch.
    Lieverd, ga lekker genieten in Zeeland, samen met jouw kanjers. Het is misschien dan een andere vakantie dan jij je voorgesteld had, maar nu er toch lekker tussenuit samen. En daar moet je volop van genieten. Volgende week beloven ze toch een beetje aangenamer weer. Dat zal ook jou goed doen.
    Alle goeds meis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Monique,
    Ook Zeeland is natuurlijk leuk. Bij elkaar zijn is het belangrijkste. Heel vervelend dat de bestraling niet heeft gedaan waarop je had gehoopt!! Zo knap dat je toch elke keer weer kunt bedenken wawat je allemaal wel kan, ondanks de rolstoel. Houden van man en kinderen is het aller belangrijkste. Ik denk aan je.
    Liefs Ada

    BeantwoordenVerwijderen