zondag 25 september 2011

Het was geweldig mooie dag om met elkaar mee te mogen maken

Wij hebben niet zoveel foto's genomen die dag,en alleen met de bruid maar de bruidegom zag er ook onwijs mooi uit in zijn pak.
De ambtenaar van de burgerlijke stand deed het echt heel leuk dit gaaf er een mooi en gezellig tintje aan
 wat vaak zo officieel is.
Daarna gezellig aan de borrel  op een mooie locatie langs het water,en de bruidstaart werd aan gesneden,welke mijn nicht heeft gemaakt daar dus ook een foto van gemaakt door Lianne.

Heerlijk gegeten en 's avonds feest het was een  super gezellig feestje met familie en vrienden.

Het bruidspaar en al de mensen erom heen kunnen terug kijken en een mooie herinnering hebben aan deze dag,wat voor ons toch ook nog wel speciaal was want wij werden 12 jaar geleden die dag papa en mama.

Het weekend zit er weer op en wat boffen we met het weer .Ik ben al twee keer wezen oefenen met de elektrisch rolstoel ik vind het moeilijk maar blijf oefenen ,als je ziet hoe makkelijk Lianne het doet maar ik denk ook dat het enge een beetje een rol speelt bij mijn vertrouwen krijgen in je eigen kunnen,

Vanochtend wezen zingen in het kerkkoor was wel goed om weer te doen voelt alleen nog wat raar dat je zittend moet zingen,en eerlijk gezegd moet ik soms niet te veel op de tekst letten want dan gaan je gedachten draaien dus gewoon zingen en niet na denken bij wat je zingt nu maar.

Een week van controle weer woensdag,en donderdag de chemo als het goed is en de dokter weer tevreden is zijn wij dat ook.
Deze chemo ging stukken beter dan de eerste dus ik denk wel dat we doorgaan en weer tijd mag krijgen met mijn kanjers  krijgen.Al zijn de steentjes nog best wel scherp op mijn pad ik probeer erop te blijven lopen en met liefde van de mensen om mijn heen moet ik wel door gaan.
Als Hij mijn dan af en toe nog even laat voelen dat ook Hij mijn ook help en vertrouwen  geeft  dat ik het kan met  wat er nog voor mijn ligt????
Dan brandde wij de lichtjes  voor lichtpuntjes en kracht te krijgen in de komende tijd.

4 opmerkingen:

  1. Wat fijn meis, dat je zo genoten hebt.
    En helemaal omdat het voor jullie zelf ook al zo'n bijzonder speciale dag was.
    Zet 'm op de komende week hé, ik doe met je mee, anders maar toch.
    Dikke knuffel meissie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super dat je zo'n mooie dag hebt gehad. De bruid ziet er heel mooi uit. En gefeliciteerd met jullie 12-jarig papa&mama-schap.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Moniek, bij ons ook een speciale dag afgelopen vrijdag dat Ajiet 13 jaar bij ons was. Geen twaalf jaar hoor, dertien! We hebben de film uit China bekeken, ook met Lianne erop natuurlijk.
    Wat zijn ze groot geworden, toch?
    Jos

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi lieve Monique,
    Wat een prachtige bruid en het weer was natuurlijk ook geweldig. Goed dat jullie zo hebben genoten. Zondag klonk het in de kerk ook geweldig, sommige liedjes hebben inderdaad een tekst met inpact. Vind het zelf ook wel eens moeilijk. Geweldig dat je al aan het oefenen bent met je elektrische rolstoel zal zeker niet meevallen. Maar ik weet zeker dat het je gaat lukken. Geniet van het prachtige weer en sterkte met de chemo deze week.
    Dikke kus Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen