donderdag 22 september 2011

Morgen Feestje!!!

Morgen trouw mijn neef,de oudste zoon van mijn zus,en zwager,wij zijn met ons hele gezin uitgenodigd.Dit is echt leuk de meiden hebben er ook zin zijn benieuwd hoe dit allemaal gaat.
Met mijn gaat het van de chemo wel goed alleen, jammer dat mijn arm weer zo zeurt maar we gaan gewoon door met de pijnstilling want nu werkt mijn lijf mee maar mijn arm werkt tegen(hoort ook bij mijn) maar dit had ik even niet bij bedacht maar ben blij dat de chemo nu niet zo heftig valt als de vorige keer.
Ik ga genieten morgen van het feest samen met mijn gezin en mijn familie en ook van de moeder van de bruidegom want dit is mooi om als zussen mee te mogen maken dat je kind trouwt,jullie begrijpen ook de dubbelle gevoelens naar mijn meiden voor mijn zijn.
.

4 opmerkingen:

  1. Lieve lieverd!!!! Heel veel plezier! Toe maar! De hele dag mee! Heerlijk! Laat je goed verwennen, geniet voor 100 jaar!!! Ik denk aan jullie en als het zonnetje schijnt is dat dus niet alleen het bruidspaar, maar ook een hele trotse peettante en een hele trotse mama! Jolanda en Monique, enjoy! X Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Irma Kleimeer23 september, 2011

    Lieverd,
    Wat een dagen van vreugde, mooie momenten en tranen maak je mee. Eerst de ladies ride, wat onbeschrijvelijk mooi was als ik iedereen zo hoor en vandaag de trouwerij van je neef. Maar begrijp ook heel goed je dubbele gevoelens. Hoop wel dat je er volop van kan gaan genieten met jouw kanjers en al die dierbare mensen om je heen. Dat het zonnetje voor jullie zal schijnen!

    Hele dikke knuffel, Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Proficiat voor het bruidspaar en voor de hele familie meis.
    Geniet er maar lekker van.
    De weergoden zijn gunstig gestemd, speciaal voor jullie.
    Geniet volop..!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Monique,

    Ik hoorde dat het een geslaagd feest was en dat je het heerlijk hebt uitgehouden.
    Wij hebben wel aan je gedacht en we wilde je nog even smsen maar ja we4 waren erg druk met ontspannen en daar ook geen bereik.
    Maar gefeliciteerd en natuurlijk ook voor je zus en de rest van de fammilie.
    Ook nog te gek wat je vorig weekend beleefd hebt genoten heb je in iedergeval wel.

    lieve groetjes Merian xx

    BeantwoordenVerwijderen