zaterdag 22 oktober 2011

Weer thuis

Het was een mooi huisje in een mooie bosrjike omgeving,gelukkig was de doche aangepast,drempelloss en kon ik lekker dochen op onze eigen dochestoel.Vroeger toen de miesjes nog heel klein waren was de auto vol maar nu moesten we een aanhangertje mee  nemen voor de hulpmiddelen.
Het weer is best goed geweest en als het regende bleven we binnen dat was een ochtend en een middag.Dinsdag zijn we naar het hunnebedmesuem geweest was niet groot maar voor een paar uurtje gezellig en leerzaam??.
Lianne werd woensdag door Eef ,Lishu en Wilfried op gehaald in Rotterdam, al waren ze wel al in Eindhoven geweest om haar te bewonderen.



Donderdag dagje thuis maar wel een mooi wandeling in het bos waar het echt herfst is mooi plaatje gemaakt.De avond gezellig gourmet en dan is het weer vrijdag en gingen we naar huis,eerst nog even een boomtopen wandeling door de meiden en nog genieten van een een kopje koffie in de zon met als afsluiter naar de mac donald dit is voor Milou echt vakantie om daar mee af te sluiten.
Het weekend is de zon er weer al is het best fris dat merk je helemaal als je stil in de stoel zit buiten.
Ik heb geprobeerd van de vakantie te genieten en niet te veel aan wat er komen gaat te denken,maaar het blijft anders dan voorheen,logisch nu ik in de stoel zit en zo afhankelijk ben van iedereen maar verlopig hebben we het weer gedaan met zijn 8 en verder denken doen we niet te veel.Nu opweg naar chemo 4 en Lianne haar 14de verjaardag,ver genoeg.

3 opmerkingen:

  1. LIEVE MONIQUE, wat een mooie foto's en fijn dat jullie zo met zijn alle hebben genoten. Wij gunnen je het zo! Zo'n weekje vliegt dan snel om hè. Wij reageren niet vaak maar je moet weten dat we iedere dag een moment hebben dat we aan jullie denken en leven erg met jullie mee. Niet alleen met de vervelende momenten maar ook met de goede. Lieve groetjes van Truus en Rien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik probeer het nog eens.
    Fijn meis, dat je genoten hebt.
    Ja zo'n week vliegt voorbij hé.
    Geniet er nog een beetje van na.
    Je hebt schitterende foto's gemaakt...!!
    Fijne zondag.
    Liefs Marjolijn.

    Onder anoniem lijkt het wel te gaan lukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. he Monique,

    zaten jullie in 't land van Bartje? Daar zijn wij ook een keer geweest.
    Jullie hebben wel lekker weer gehad om lekker naar buiten te gaan. jammer dat zo'n week weer zo snel om is he!
    sterkte weer van de week en tot gauw
    x Berry en Karin

    BeantwoordenVerwijderen