zondag 15 april 2012

Ik ben zo dankbaar dat ik samen met Eef ,Milou de hand op haar schouder mocht houden toen ze haar sacrament van vormsel kreeg.

9 opmerkingen:

  1. Fijn meis, dat je er bij kon zijn en dat jullie allemaal er van genoten hebben.
    Nu maar goed rusten, dan kun je zaterdag hopelijk weer net zo genieten en mee doen.
    Jij bent en blijft toch ook een kanjer hoor..!!
    Alle goeds de komende dagen weer lieve meis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat was het een mooie vieriing gisterenavond en fijn dat je er bij kon zijn.
    Jammer dat je nu last hebt van duizeligheid. Hopelijk gaat dit door extra rusten/slapen weer wat beter.

    Dikke kusss en veel liefs

    Monic xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. he Lieverd,
    wat fijn dat je er bij kon zijn zaterdagavond,iets waar je weer naar toe geleefd heb.as. week Eef jarig
    ook dit is weer iets waar jullie naar uit kijken met z,n allen.Ik vind je zo'n onwijze doorzetter iedere keer iets inleveren maar toch zo positief blijven petje af.maar niet alleen jij maar ook voor eef heb ik heel veel respect,het is echt een kanjer voor jou maar ook als collega super.lieverd op weer naar een nieuwe week hou je taai,alle kaarsjes branden en een dikke knuffel,groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Lieverd,

    Fijn dat je dit zaterdag toch hebt mogen meemaken. Was fijn om vanmorgen bij je/jullie te zijn. Je bent een pracht mens Monique en zo ontzettend sterk. Ik hou van je.
    Wij willen mailen maar wil je mij nog een goed email adres doorgeven of via sms bericht dan zullen we jullie proberen op de hoogte te houden.


    Liefs xxjes Alice voor jullie allemaal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Monique wat fijn dat je dit weer mag meemaken.
    Gefeliciteerd met je dochter en al vast met je man.
    We wensen je voor zaterdag een gezellige dag toe.
    We blijvendoor gaan met het branden van de kaarsjes.
    Dikke knuffel Map en Geer

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi lieve Monique,
    Vol trots heb ik naar je zitten kijken in de kerk. Wat een enorme kanjer ben je toch dat je dit met jouw vechtlust en doorzettingsvermogen hebt gehaald. Wat heerlijk voor Milou dat jullie samen haar hebben mogen brengen naar haar vormsel. Rust nu maar lekker uit de komende dagen en als je wakker bent kan je met een gelukkig en warm gevoel aan afgelopen zaterdag denken.
    Dikke kus en tot vrijdag!! Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een enerverende week voor jullie. Neem lekker je rust om weer energie op te doen voor verjaardag van Eef. Fijne week en liefs Henny

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Monique,

    hoewel het al weer enige tijd is geleden dat ik van mij heb laten horen en je gezien heb, ben je niet uit mijn gedachten geweest. Ik moet je wel bekennen dat ik zo gefocussed ben geweest op mijn eigen ziekteproces en mijn lijf dat het in wisselende mate liet afweten, dat de tijd ook voorbijvliegt. Wanneer ik dan jouw blog van de afgelopen maanden lees, wordt ik helemaal stil. Wat jij allemaal hebt meegemaakt, daarmee lijken mijn eigen ongemakken weer peanuts, hoewel ik die ook niet mmoet bagatelliseren. Ik neem mijn pet af (die draag ik liever als mijn cavia) voor de wijze waarop je positief er tegenaangaat en van alle dingen weet te genieten. Zelf ben ik ook best positief ingesteld, maar ik kan daar wat dat betreft wel een voorbeeld aan nemen. Ik moet je zeggen dat ik je best heb gemist op de dagbehandeling, maar we liepen zeker nietm altijd in een zelfde schema, en ik was er vaak al vroeger dan jij. Wat ik lees verklaart wel veel. Ik ga zo weer voor heel even mijn bed induiken, want mijn pijntjes zijn een beetje gezakt. Ik wens je toe dat je dagen vervuld mmogen zijn van mooie momenten waarvan je samen met je kanjers en andere dierbaren mag genieten. Ga ik ook doen met mijn mannen (puberperikelen zo herkenbaar, heeft mijn oudste zoon ook last van) en andere dierbaren. Heel veel liefs,
    Nicoline Godecke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Monique,

    Fijn dat het goed is gegaan afgelopen zaterdag met jouw en
    bij het vormsel van je dochter. Hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van je man Eef en een gezellige dag mnet je familie en een fijn weekend toegewenst door Thea Overgaauw.

    BeantwoordenVerwijderen