vrijdag 21 november 2008

21 nov.9.00 uur

Een vroeg bericht om even te laten weten dat het goed gaat we hebben allemaal goed geslapen,wel op tijd wakker,maar de nacht door geslapen.Het wordt straks echt tegen de wind op boxen moet even kijken of dat wel verstandig is mijn zus komt vanochtend zodat Eef naar zijn werk kon en doen we straks even wat er gedaan moet worden en daar hoort die wandeling ook bij.
Ik was best trots op mijn HB 8.1 normaal zit ik niet zo hoog, ik weet dat,dat natuulijk niet alleen belangrijk is maar als deze gaat zakken ben je ook sneller moe.IK ben nu ook weer met de chemo-tabletten begonnen,voor 14 dagen.
Morgen een keer niet mee met Lianne naar de voetbal afgesproken met haar,Eef moet werken ,is open dag bij Joop Keyzer en 20 jaar bestaan.en het lijkt me beter om niet te lang stil te staan op da koude voetbalveld,ze vond het niet erg maar ik heb er toch wel een rot gevoel bij,is dit loslaten,wat ik moeilijk vind?Misschien gaat het wel niet door en kan ze lekker bij mijn blijven morgenochtend.

5 opmerkingen:

  1. lieve Monique, ik hoor net dat het vannacht heel hard gaat regenen en dat het morgen heel krachtige wind wordt waardoor de voetbal afgekeurd gaat worden! ;-)
    (Mijn vader is chefterreinmeester voor knvb, zal ik m even naar schipluiden sturen?!) haha Lieve Monique, wat ben je toch een dapper mens! Zo fijn ook dat we mee mogen leven via je blog... al blijft post natuurlijk óók leuk! Dus ik ga zo de mooiste kaart uitzoeken en je sturen! Trots op je hb, duh! dat mag ook! Helpt toch mee om de energie wat vast te houden! Dag dapper mens... knuffel! van Mariska!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goeie, morgen Monique,wat fijn om te horen dat je een lekkere nacht heb gehad, en dat je je nog zo goed voeld!!
    Komt vast door al die kaarsjes die branden!
    carla kus

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heey Monique, Dan eindelijk een reactie van mijn!! Kreeg je site van Carla. Je hebt al veel geschreven en dus ook meegemaakt. Dit alles heb ik nog niet kunnen lezen, maar ga jou zeker vanaf het begin verder volgen!

    Die voetbal morgen gaat als het er nu uitziet niet door, dus maar lekker op bed blijven met je meiden!

    Sterkte Monique!!

    Fijn weekend......!

    Liefs,

    Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. he Monique wat goed om te horen dat het nog steeds goed gaat en weinig last heb van je chemo op slapen na hoorde ik van eef.
    Hij heeft weer hard gewerkt vandaag voor de open dag voor morgen een topper echt waar.
    Meissie ik hoorde van eef dat je oppas geregeld heb voor morgen avond word vast heel gezellig.Kom je nog even kijken morgen op de open dag ??? en anders tot morgenavond groetjes en een dikke knuffel.Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Monique,
    Ik heb je vanavond even gesproken bij de condoleance van je schoonvader. Erg knap hoe je daar staat! Jullie krijgen nog een paar zware maar ook mooie dagen. Wat ik erg leuk vond is de foto die bij je schoonvader stond met al zijn kleinkinderen rondom hem heen. Het is goed dat kinderen de kans krijgen om op een zo normaal mogelijke manier met hun opa tot het laatst contact te houden.
    Veel sterkte de komende dagen maar vooral ook daarna. Jullie roots is weg daar moet nu een nieuwe weg voor gevonden worden!
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen