donderdag 6 november 2008

HET zit er weer in!

Ik zit weer achter de comp.en het gaat weer goed tot nu toe bloeduitslagen waren goed uds mocht de chemo erin.MIjn zus is mee geweest.
Gesprek met oncologie verpleegkundige verliep goed vind het alleen jammer dat je telkens een ander hebt.De vraag of ik soms mocht werken ginge ze aan de oncoloog vragen ,iv.m. infectie gevaren in het ziekenhuis,ik wacht af anders moest ik wat anders op de afdeling doen maar wat?
Het infuus prikken ging goed prima verpleegster maakte eerst mijn arm warm em dat ging heel goed.Tijdens het inlopen weer geslapen ,lekker gezellig voor mijnzus maar is niet tegne te houden,komt van de medicijn die je krijgt tegen de alergische reacties van de chemo,de chemo komt van de taxolplant misschien ooit wel eens wat van gehoord vroeger ik wel vandaar dat ik het even op gezocht heb op google.
De meiden opgehaald waren spelletje aan het doen bij mijn vriendin
Rond 5 uur weer thuis gegeten zonder moeite,en vanavond lekker vroeg nar bed want mijn lijf reageerd wel dat er gewerkt wordt maar dat moet daar doe ik het voor de twaalde weekkrijg ik een ct scan en dan kunnnen ze zien of het aanslaat,ik hoop en bid voor dit want ik kan me nog steeds niet voorstellen dat ik niet meer beter wordt,al is dat wel zo,en weet ik dat ook wel zo is wat klinkt dat raar maar jullie weten vast wel wat ik bedoel,je heb enorm veel overlevingsdrang in je lijf en dat is wat ik voel.

4 opmerkingen:

  1. Hoi Monique,
    Fijn dat het weer goed is gegaan. Hoop dat je vannacht een beetje lekker kan slapen en morgen weer een goede dag hebt. Sterkte en ook de groetjes van John, Doei Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. he Monique,
    allereerst wat een goed idee dit webblog.
    Fijn om te horen dat het vandaag goed is gegaan en ook geen problemen met aanprikken gehad.
    Hopen op een goed weekend met Eef en de meiden.
    Groetjes Anneke Boks

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi zussie gaat weer goed he zo willen we het graag houden zie je vanmiddag weer kus je zus

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Monique,
    Gelukkig dat het vrijdag goed gegaan is. Ik vind je een kanjer. Heel veel warme groetjes en knuffels van ons voor jullie. Heel veel liefs,
    Asline

    BeantwoordenVerwijderen