dinsdag 20 januari 2009

onderweg naar morgen

DE dag aardig ingevuld,vanochtend met mijn zus gaan lopen,gaat stukken beter inmiddels nog maar een klein beetje last ervan.Op Hodepijl even bij de bruine madonna engergie opgehaald Ik moet toegeven dat dit en zware dag is er speelt van alles in je hoofd als de uitslag goed is maar ook als het niet goed is wat dan,je wil die gedachten wegduwen maar ook dat moet ik in mijn hoofd houden want ik weet ook wel dat uitzaaiengen op mijn lever een van de slechtte vooruitzichten zijn in de uitzaaiengen van borstkanker.Ik probeer echt heel positief te zijn maar ook reƫel.
Vanmiddag op de fiets wezen bloed prikken,helaas weer niet in een keer, voor morgen want die uitslag gaat ook door of de chemo kuur weer gestart kan worden a.s. donderdag.Even langs de afdeling geweest ,zo fijn om even bij jullie binnen te wippen voelt zo vertrouw,jullie medeleven is altijd een warm en welkom gevoel.
In huis doe ik weinig kom tot niets maar gelukkig heb ik super hulp van de familie, en dat is heel fijn anders blijft alles liggen en overzie ik het niet meer straks.
Bedankt voor jullie reacties en medeleven ik hoop dat we allemaal morgen gebak een borrel of wat dan ook erop kunnen nemen.Ik weet dat we met zijn alle,mijn familie,vriendinnen,vrienden en alle mensen die met mijn meeleven en lezen, op positief bericht zitten te wachtten voor mijn en voor mijn kanjers Eef Lianne en Milou.
Dikke kussen voor jullie allemaal en wat er ook gaat gebeuren blijf ons steunen!!

4 opmerkingen:

  1. Nu dus nog maar EEN nachtje slapen. Ik hoop ten minste van harte dat jouw/jullie luiken een beetje dicht zullen vallen.
    Ik hoop ook van harte dat je morgen taart aan zult kunnen laten rukken! Mens wat spannend; voor jullie allemaal.
    Truste meis!
    (Ik zag je te laat vanmiddag :-(. Het is heerlijk die zon, maar niet als die oogverblindend in je giegel schijnt).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Monique,
    Vanavond geeft Schipluiden extra licht door alle kaarsjes die voor jou branden. Ze branden allemaal om hopelijk morgen goed nieuws te kunnen lezen op jouw site...
    Hopelijk kan je lekker slapen vannacht.
    Veel sterkte voor jullie allemaal!
    We denken aan jullie.
    PS: heb je m'n smsje gelezen??
    Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Monique,

    Ook wij hopen net als iedereen die zo met je meeleven, dat we morgen een goed bericht kunnen lezen. We hopen dit natuurlijk voor jouw maar zeker ook voor Eef, Lianne en Milou.

    Heel veel lieve en warme groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Succes vandaag he, denk aan je.

    BeantwoordenVerwijderen