maandag 23 februari 2009

Weekend goed door gekomen,zaterdag met Lianne naar de hoven gefiets gaat redelijk al kan ik niet echt stevig in de trappers,schaatsen met de meiden,laatste les nu alleen nog diploma schaatsen en wedstrijd en elfstedetocht,dan ben ik er niet bij ga ik met mijn zus en drie schoonzussen naar Ruth jacott geeft een speciaal concert voor de KWF op 28 maart.Dame "shebben besloten nog een jaar te gaan schaatsen.
Gisteren naar Alpen geweest,bakkie en gegeten was gezellig,dit soort dingen is zo oud vertrouwd en maakt me ook heel emotioneel.Dan komt die vraag hoelang nog?
Ik besef dat ik veel met de toekomst bezig ben en ik wil eigenlijk in het nu leven en denken genieten van elke dag met mijn kanjers, ik kan soms niet genieten omdat ik me zorgen maak over wat er allemaal gebeuren gaat,ik wil het soms zo graag weg duwen maar weet niet hoe ik er mee om moet gaan,het beïnvloed mijn koppie en misschien omdat de sporen van de chemo nu echt komen,conditie wordt minder,voeten en handen gaan vervellen en zijn flink gevoelig, opgeblazen gevoel,afstervende nagels zo vies vind ik dat,lijk of het in mijn neus zit.
die geur van die nagels bedoel ik.Maar door dit dallet je ga ik ook weer heen komen,ik vertrouw op God hij zal mijn dragen deze moeilijk tijd en kracht geven en moed.,om door te gaan.
De meiden hebben vakantie en vanmiddag zijn we alvast naar de bioscoop geweest was een leuke film over een hondje het favoriete dier van Lianne,Milou heeft ook genoten al is het al van de popcorn waar ze zo lekker lang over kan doen.Wat staat dat geluid toch altijd hard in de bios of lag dat aan mijn?
We gaan weer voor de inwendige mens zorgen,vanavond condoleren bij een vriend zijn vader is donderdag overleden,samen met Eef gaat dit lukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten