donderdag 26 maart 2009

daar gaat hij dan

Eerst de workshop gehad was leuk ,hele zit en mijn pootje werd al snel dik.Lekker broodjes gegeten op kostte van RDDG,de work shop uit voeren liep wat uit dus heb niet geoefend op mijn zelf,wilde op tijd zijn bij de chemo.Stond bij mijn plekje op de chemo een bloemetje bedankt meiden heel leuk en lief.
Arm opgewarmd en hij ging er weer in een keer in,taxol dus 75% was wel honderd gearriveerd moest even met lab. overlegd worden en toen mochten we startte de Avenstin in een half uurtje en dat was het dan voor deze keer bloeddruk bleef keurig voetje niet ,maar vanavond maar lekker op hoog en op tijd naar bed ben erg duf moe en mak,vandaag,Morgen vast weer beter na een nachtje slapen.

3 opmerkingen:

  1. hoi meis ja op naar volgende week de laatste van deze sessie maar je heb vanmiddag ook al aardig je oogjes dicht gehad grapje geef niks hoor je had het nodig denk slaap lekker beentjes omhoog en wens lianne succes met haar werkstuk morgen ik hoop dat je een beetje weer heb om te lopen met de hond dikke kus je zus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoop dat je lekker geslapen hebt en weer wat beter voelt.
    Kalm aan doen meis!!
    Goed op jezelf passen.
    Lieve groet Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Monique,die zit er maar weer in.Lekker rustigies aan doen.We blijven duimen.liefs Sas

    BeantwoordenVerwijderen