donderdag 19 maart 2009

Vandaag gezellig bezoek gehad van een collega lekker gekletst over van alles,ook dat ik hoop van de zomer weer samen met haar te werken maar moet wel weer in gewerkt worden?
Vanmiddag gelopen met tussen pauze twee keer een gesprek gehad een keer met iemand uit het dorp,ik liep verder en bedacht dat ik het verhaal wel heel nuchter had vertelt een soort van of het over een ander gaat,raar maarsoms voelt dat ook zo,en hoop je eigenlijk.Daarna kwam ik de baas van De uitlaathoud van Lianne tegen even kletsen en toen nog even langs de bruine madonna geweest lekker even gezeten daar voelde goed.
Thuis gekomen kwamen de meiden alweer thuis de dingetjes gedaan,lianne moest trainen,en als het avond is merk ik dat ik even moet uitrustte op de bank voor de buis.
Ik heb wat zuurpijn af en toe aan mijn leverkant,maar hoop nog steeds dat dat de chemo is die de lever aanvalt,geen pijn hoor maar gewoon ik voel wat.
Nagels onder contole net als de handen en voeten gaat weer goed komen voor volgende week donderdag.Morgen boodschappen doen met mijn zus is geopereerd aan haar rechterhand en mijn linkerhand met die pink hebben we toch een paar handen moet gaan lukken.Weekend lekker voorjaar ga er allemaal van genieten de bloemtjes buiten zetten heerlijk die frisse voorjaarslucht in de neus ,fijn weekend allemaal.

1 opmerking:

  1. Hoi meis,
    Ja, he, zo voelt dat soms. Als over een ander, en dat mag en is goed. Het geeft je net wat meer ruimte om er iets vrijer over te praten.
    Leuk dat je collega's langskomen.
    Maar meis, voorlopig alleen maar goed voor jezelf en je gezin zorgen, dan pas weer kun je goed voor anderen zorgen.
    Maak er een stralend weekend van, het weer beloofd nog veel goeds.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen