donderdag 16 juli 2009

We gaan morgen vertrekken

Even nog een berichtje voor we morgen gaan vertrekken en ik waarschijnlijk niet echt de rust heb om morgen even een berichtje te geven aan jullie allemaal.
Wij wensen jullie natuurlijk allemaal een fijne vakantie,ik kan niet iedereen persoonlijk wensen, en voor de gene die al weer terug zijn een lekker warme zomer in ons eigen landje nog.
Geniet van alles en dit meen ik,Wij gaan naar Oostenrijk en ga daar genieten van het mooie ven de natuur wat ons geschonken is en geniet daar van mijn meiden en mijn ventje en mag niet aan volgend jaar vakantie denken maar hoop dat Oostenrijk zo goed bevalt dat ik volgend jaar weer met zijn vier op vakantie ga ,al heb ik eigenlijk ook nog een andere reis op mijn lijstje staan,naar china maar daar moeten we even flink voor sparen want ik denk dat het dan bij die vakantie blijft ,wordt een beetje te gek twee keer in een jaar.Hoor mijn kletsen,ben zowat zeker van dat ik nog vele jaren krijg, daar ga ik voor dat weten jullie ik wil nog zoveel ,en wordt hebberig in levensjaren maar wie niet als je in mijn schoenen zou staan?
Ik voel me heel goed merk wel dat ik wat dingen over de dag moet verdelen met pauzes maar dat is alles.De eerste week chemotabletten zit er weer in laat het net zo werken als de vorige kuren.
Jullie horen weer van mijn als ik terug ben want we hebben geen Internet en laptop.

Het gaat jullie goed allemaal en vergeet niet te genieten, geen stress wat vandaag niet klaar komt komt morgen wel weer.Tot over twee weken!!!

6 opmerkingen:

  1. goed dat ik dit lees! Ik had morgen even langs willen komen. Je hebt Joep en Daan ontzettend blij gemaakt met de Bumpie-beren! Ze hebben een plaatsje bij hun in bed gekregen! Wilde dus iets geven als bedankje, maar dat hou je gewoon tegoed! Hele fijne vakantie en succes met het jodelen!
    Viola

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve allemaal,
    Ik wens jullie een geweldige vakantie met veel mooie dingen, veel mooi weer en heel veel liefdevolle dagen. Geniet ervan.
    Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel plezier en lekker genieten, meis..!!!
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag lieve monique,
    Een hele fijne vakantie! Geniet van al het natuurpracht of gewoon van het 'niksen'. Ik hoop je na de vakantie weer te zien...
    Veel liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. he monique,eef en kids misschien lees je het niet meer en ben je al op weg naar oostenrijk.
    we hebben elkaar gisteravond nog gezien maar toch nog even een berichtje voor jullie.
    Heeeeeel veel plezier goede reis en vooral (maar dat doen jullie op zeker) GENIET van deze heerlijke vrije weken met elkaar.Nogmaals een dikke kus van ons Jan en Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Monique,
    Ik denk zomaar dat je een dezer dagen weer thuis komt,
    Dus daarom een welkom thuis, hoop dat alles goed gegaan is en dat je lekker genoten hebt.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen