donderdag 20 augustus 2009

De dagen gaan zo snel soms kan ik niet even achter de computer, ook omdat hij door de dames bezet is.Wel lekker dat ze snel gaan teken dat ik me ook goed voel en ik geniet echt zo van deze vakantie van de meiden zo gezellig,natuurlijk niet altijd ,soms beetje oorlog om het zo maar te zeggen ,maar 98% wel!!
Gisteren een lekker dagje was een verwennerij bij de schoonheidspecialiste,was wel 11 jaar geleden denk ik,nu vind ik dat veel te duur maar wel lekker om even zo verwend te worden.Heel apart was dat er een zon als ornament in het plafon welke een knipoog gaf,zo van geniet er maar lekker van mag best!
Even bij lianne wezen kijken en Eef is gebleven heeft daar gebleven om te helpen,op het fietsje naar mijn oom en tante hun feest,50 jaar getrouwd en ze genoten daar duidelijk van,leuk om mijn nichten en neven weer te zien.Was gezellig en lekker gegeten,ook mijn oom nog even gesproken die dezelfde chemotabletten heeft als mijn,ook zijn voeten heeft hij de meeste last van.
Vandaag met de meiden op de fiets naar Delft de laatste dingen voor school,gymschoenen een map voor het huiswerk van Milou en Lianne moest nog een trainingspak en badslippers voor de voetbal.
Als afsluiter even bij de mac Donald gegeten,ik kan me zo storen aan de meisjes die daar werken en eigenlijk geen zin hebben,zo onvriendelijk,is trouwens altijd in dat filiaal.
Thuis eerst even gezeten want wat doen die voetjes pijn en mijn rug ook trouwens maar beetje uitgerust met een kopje thee, en dan gaan we weer.
Nu ga ik op de bank met de benen omhoog,morgen een beetje rustdag,want zaterdag( hoop dat we ook de auto weer terug hebben) hebben we feest van mijn moeder 80 jaar!!!!
Ben heel blij dat ik er in volle teugen van kan genieten en voor haar ook heel fijn,want het is als moeder ook niet makkelijk om je dochter met kanker te hebben en ze is ook geen prater dat maakt het nog moeilijker.

1 opmerking:

  1. Fijn meis, dat jullie zo genieten met elkaar in deze vakantieweken. Ja, en dat er wel eens een beetje oorlog is hoort er ook bij, toch!
    Als er dan weer van alles aangeschaft moet worden voor school en sport is duidelijk dat de vakantie bijna aan zijn eind is. Maar ook wel weer goed, na zoveel weken.
    Rust vandaag lekker uit, dan ben je weer fit om de verjaardag van moeders te vieren.
    Proficiat met en voor haar.
    Maak er een mooie dag van.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen