dinsdag 18 augustus 2009

Wat gaat de tijd toch snel,kom een soort van tijd tekort in een dag. Dit ook omdat ik ook alles niet zo vlot mee kan als voorheen voor mijn gevoel,maar klaag niet want heb gisteren weer geholpen bij de KNVB voetbaldagen waar Lianne ook aan mee doet.De lunch samen met drie andere met mijn kleine kanjer heeft ook super goed geholpen, voor 108 kinderen en de leiding.
Was de dag al aardig mee gevult.
Vandaag gewerkt van 9 tot 1,was weer zo vertrouwd zelf weer even op verloskamer een mevr. gewassen want was enorm druk,moet wel zeggen dat ik mijn hersenen even goed moest prikkelen om alles weer naar boven te krijgen,waar alles lag en overdragen naar de afdeling,maar er is gelukkig niemand die me boos aan kijkt als ik het even niet weet.
Vanmiddag kwam mijn schoonzus weer even helpen en hebben we lekker zitten kletsen met een bakkie thee in de tuin.
Lianne kwam thuis met een medaille een knvb medaille is toch wel heel bijzonder!
ZE vertelde dat er scouts waren van de KNVB en van sparta,maar daar hebben ze geen meisjes nodig,en de KNVB is ze al bij.
MIlou heeft lekker in het zwembad gelegen met haar vriendinnetje is ook moe en mak .
En zo hebben we deze week elke dag wel wat te doen maar wel leuke dingen,morgen feestje van mijn peettante en oom 50 jaar getrouwd,de meiden mogen ook mee, feestjes zijn altijd leuk.
MIlou ook nog een kinderfeestje morgen daarvoor en Lianne der laaste KNVB voetbaldag.
En ik ga naar de schoonheidspecialiste,al jaren niet geweest vind het veel te veel geld ,maar deze bon had ik nog staan,ga daar morgenochtend van genieten!!

4 opmerkingen:

  1. Hey lieve Monique,
    Laat je maar eens lekker verwennen morgen bij de schoonheidsspecialiste. Geniet ervan!
    Een hele dikke knuffel,
    Asline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je zo'n goed dagje hebt gehad, ook al gaat alles niet even makkelijk.
    Maar je slaat je er toch maar mooi door heen kanjer...!!!
    Liefs Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi zussie heb je lekker laten verwennen ja zeker dan zie je er gelijk picobello uit voor het feest nou heb je het niet echt nodig vind ik hoor bel je morgen wel even dikke kus je zus

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Monique,we hebben gisteren met elkaar zitten praten tijdens het feestje. Ik moet zeggen dat jou verhaal grote indruk op me heeft gemaakt. Ik heb enorme waardering voor je positieve instelling en de wijze waarop je alles ondergaat. Ik vind je een zeer moedige vrouw. Ik zal je blog blijven volgen en uiteraard hoop ik van harte dat het steeds beter met je zal gaan. Ik wens jou en je naaste familie alle sterkte toe de komende tijd!

    BeantwoordenVerwijderen