maandag 24 augustus 2009

school weer begonnen

Ja, vandaag gingen we weer in het ritme van school,Eef naar het werk.Vanochtend toen ik in de keuken stond,bedacht ik het lijkt wel of alles weer gewoon is net als vorig jaar nieuw schooljaar ,voel me zo goed maar vorig jaar was dat ook en toch was de binnenkant anders de sluipmoordenaar was al aan het werk binnen.Ik ben heel dankbaar dat ik toch dit schooljaar weer mag startte en hoop dat er nog veel volgen.Want dit is zo mooi ,moeder zijn ,en je kinderen op zien groeien naar mooie puber meisjes ,en hoop naar volwassen meiden,ze verdienen het zo,mijn kanjers.
Luizencontrole gedaan op school,pauze in de tuin, lekker gezellig met de meiden aan tafel.
Gewoon wat dingetjes in huis ben nog niet echt in het ritme want er is een hoop achterstallig werk na de vakantie,maar ben niet de enige denk ik? Komt vanzelf wel weer hoop ik?
Vanavond weer naar het kerkkoor geweest, ook hier beginnen we weer een nieuw seizoen, een mooi nieuw lied erbij, en wat gauwe oude, voor de volgende viering die we gaan zingen.
Morgen werken( AT) van 9 tot 1,dames gaan naar oppas Jeannet tussen de middag.
WE gaan weer aan de kuur beginnen morgen bloed prikken en dan gaan we woensdag op controle om weer toestemming te krijgen om donderdag te startte met de kuur,voel me goed dus zal geen probleem zijn.

1 opmerking:

  1. Ja, dat is weer het leven van alle dag.
    Maar ook weer goed.
    En dat ritme komt wel weer hoor.....snel genoeg!!
    Geniet ook hier van.
    Succes met alles wat je moet doen vandaag en de komende dagen.
    Zie je dat het ritme snel komt. Maar dit moet je toch maar netjes afwerken.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen