zaterdag 19 september 2009

Home in schipluiden

Vanochtend om 6 uur geland op Nederlandse bodem,waar mijn kanjers stonden te wachtten.Heerlijk om ze weer bij me te hebben Milou bleef lekker aan mijn kleven en Lianne had al heel veel vragen over hoe het was.We waren zo thuis Lianne kletsend en Milou bijna slapend want is wel heel vroeg op kwart voor 5.Thuis gekomen hingen er slingers en mooi welkoms tekeningen en gezellig bloemen.
Ze hebben het dus prima geredt zonder mama,en echt het zag er super uit die kanjer van mijn mannetje had alles onder controle,was ben ik gelukkig met zo een kanjer en dat hij mijn heeft laten gaan naar Petra.
Koffer uitgepakt,het overwicht was mooi plat geworden!,Al hun kadootjes bij elkaar gezocht en lekker allemaal te gelijk gegeven ,alleen de kerstballen bewaar ik voor de kerst,special laten schilderen in Niagara lake,met mooie tekst in het engels en jaar erop.
Lianne deed direct haar voetbalshirt aan van canada.
Allebei nog een kado-tasje van Petra,Stan Andrew en Bryan,vonden ze ook gaaf.Ze zijn weer lekker verwend.
Vandaag rustig aan gedaan,en ben weer begonnen met mijn ziekenhuis bezoek,bloed prikken voor de uitslag van Maandag om weer te startte op dinsdag.Wel natuurlijk even naar het voetbalveld geweest om mijn kanjer in actie te zien,ze is inmiddels weer een stap verder in de selectie van meisjes onder de 13.
Ik hoop vannacht weer in onze tijdzone te komen,vanmiddag klein dutje gedaan en die kanjer van een vriendin belde vanmiddag ,hoe mijn vlucht was geweest en heeft zoals jullie hebben gezien een mooi bericht op mijn blog achter gelaten.
Terug naar de dingen in huis ook weer leuk om op te pakken,na deze heerlijke 10 dagen.Petra en Stan ik kan jullie niet genoeg bedanken maar ik meen het uit het diepst van mijn hart maar dat hebben we alledrie vast wel gevoelt?
Fijne zondag allemaal.

3 opmerkingen:

  1. Hoi meis,
    Ik hoop dat je lekker geslapen hebt in je eigen mandje, en niet te veel last van het tijdsverschil. Maar dat verdwijnt ook wel weer.
    Jij hebt een prachtige reis gehad en dat is het belangrijkste.
    Fijn hoor om zo'n ontvangstcomitee te hebben bij thuiskomst...!!!
    Met recht iets om trots op te zijn.
    Fijne zondag en kom maar lekker weer bij van alles.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve lief,

    HOME SWEET HOME! Welkom thuis lieverd!
    Ik heb genoten van je reisverslag en hoop het snel van je te horen... Kom je maandag nog even op de afdeling? Ben op de verlos bezig... Anders zie ik je snel weer! Kom ik je een knuffel geven. Hou van je, mooi mens!

    Kus

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heerlijk dat je er weer bent! Een koffer vol herinneringen! Een HART vol herinneringen! Dat is nog veel belangerijker! Lekker weer thuis, thanx dat we mee mochten genieten, tot snel! kuzz

    BeantwoordenVerwijderen