vrijdag 18 december 2009

sneeuw echt winter??


Het is echt winter in ons kikkerlandje mooie witte wereld,schoon ,licht en rustgevend.Heerlijk gewandelt gistren wel fris maar zo mooi!
In de middag naar inloophuis om daar een kerststuk te maken wat gezellig en weer een mooi stukje op tafel.
S avonds naar Francicus gasthuis geweest om daar met het koor te zingen,laten rijden terug was het wel wat gladjes.Het is zo enorm verandert in het ziekenhuis waar ik van 91 tot 98 heb gewerkt leuk om even daar te zijn had nog even naar de afdeling wiilen gaan, maar is er niet van gekomen,denk ook niet dat er toevallig bekende zouden werken na 11 jaar weg te zijn.
Vandaag beetje rustiger ook wel weer even lekker de huishoudelijk dingetjes. Heb het toch maar weer allemaal mogen doen de afgelopen dagen en dat geeft een goed gevoel en ben er heel dankbaar voor.Mijn gewichten zijn wat stijf en stram,een kuchje ,beetje verkouden maar wie niet? Voor de rest gaat het eigenlijk ongelooflijk goed,soms lijkt het wel of er geen kanker in mijn lijf zit maar ik weet wel beter! Maar denk daar niet te veel aan wordt ik niet vrolijk van!!
Wat zou het mooi zijn als ik gewoon zo door kon gaan met leven, met dit als chronisch ziekte is ook goed te leven,het is zo mooi en goed zo!!

Fijn winterweekend voor jullie allemaal

3 opmerkingen:

  1. Hoi meis,
    Ja, voor jou ook een heel fijn winterweekend, dat wordt weer beloofd hé.
    geniet er maar lekker van.

    En vooral van een heerlijke vakantie met jouw kanjers.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Monique,
    Ja wat een prachtig winterlandschap he als je er zo doorheen loopt. Geniet er van, doe ik ook. Heb woensdag je muziekkanjer horen spelen in Akkerleven, goed hoor. Fijn weekend en geniet van je kanjers in de vakantie.
    Dikke kus Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve monique,

    Ja, kon je maar zo doorgaan met leven.............................. !!!
    Maar die rot ziekte verpest alles en vooral de pret.
    Je bent sterk, heb echt bewondering voor je.

    Maar nu genieten lieve Monique, van al dat moois om je heen, je man, je meiden, de mooie dingen die nog gaan komen.
    De 2 weken vakantie met je kanjers, geniet van je kerst maaltijd en de oliebollen! (eten tot je niet meer kan, hahahahaha)

    Knuf aan je kanjers, knuffel aan jouw.

    BeantwoordenVerwijderen