zondag 20 december 2009

vakantie




Morgen hebben de meiden echt vakantie,we hebben niet veel gepland want de speciale dagen er tussen geven al genoeg exstra's .Ook zijn er natuurlijk nog andere dingetjes gepland maar als het weer zo blijf gaat er ook het een en ander niet door,want ik hou niet van auto rijden en zeker niet met sneeuw op de weg.


We zijn dit weekend aan Milou der kamertje begonnen hadden we al heel lang beloofd en nu is het behang eraf dus is het begin gemaakt.Heb zelf ook geholpen ging aardig met dat stijve lijf,want jeetje ik ben me stram en stijf als ik in een houding zit of moet bukken,lijk wel bejaard.
Vandaag ook heerlijk buiten geweest in de mooie witte stille wereld,de lease hond mee en de meiden,was leuk gezellig en genieten.
Vanavond hebben ze samen met wat hulp van Eef een mooi iglo in de tuin gebouwd.Mooi vakantie weer,echt kerstvakante weer!!
Op naar woensdag en dan naar de kerst de boodschappen en dan heerlijk genieten van mijn gezin en de familiebezoeken,een bijzonder kerstfeest word het zeker weer ondanks we woensdag te horen krijgen dit kerstfeest heb ik mooi weer in mijn hart met herringringen.

3 opmerkingen:

  1. Hoi Monique, ja genieten is dat met dit weer en dat het gelijk met de vakantie valt is helemaal super voor de kids. Leuke iglo makkelijk hoor zo'n vakantiehuisje in de tuin. Geniet van de dagen en je kanjers. Ik duim voor woensdag.
    Dikke kus, Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker genieten meis, meer hoef je niet te doen.
    Fijne dagen.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Moniqeu,

    Wil je even succes wensen voor morgen!!!

    Doe voorzichtig het is nog steeds glad buiten en ik hoop dat ze het parkeer terein van het rdgg inmiddels schoon geveegd hebben voor je.

    Kus Eline

    BeantwoordenVerwijderen