dinsdag 22 december 2009

Wil eerlijk zijn tegen jullie en even klagen,

Ik moet zeggen dat ik me niet echt heel erg super voel de laatste twee dagen veel gewrichts- pijn,koud van binnen en moe,slapen gaat niet echt lekker door al die pijntjes welke mijn rust verstoren.Mijn maag werkt ook niet echt lekker mee veel maaglucht en zuur.Merk dat ik ook niet veel van mijn meisjes kan hebben ben gauw aangebrand als ze even mot hebben samen.Milou heeft het over dat haar vriendinnetje moet komen logeren moet er niet aan denken nu!Lekker even geen andere in de nacht in mijn huis.
Of het spanning is ?Weet ik niet eigenlijk ik weet dat ze kan zeggen beginnen of afwachtten,maar is dat wat ik wil??Afwachtten wat er gebeuren gaat,soms weet ik het even niet meer of ik nu blij moet zijn of niet met dat afwachten?Heb zeker genoten van deze vrijheid maar ineens is dat gevoel weer weg.
Bloedafname ging goed door mijn hulpje(P a C),allen had ik toch een pijn in mijn arm ik werd er een beetje niet goed van,zweten en onrustig en je moet echt blijven liggen,morgen hoeft dat niet weer omdat het naaldje mag blijven zitten.
Maar we gaan op weg naar morgen dan weet ik weer meer en komt er hopelijk weer rust in mijn hoofd.Een parcetamolletje en dan onder de het dekbed even rust.
Kerstvoorbereidingen erna.

5 opmerkingen:

  1. He Monique,
    FF klagen?? nou logisch toch, toch weer bere spannend voor morgen,
    Zal best de spanning zijn al die extra pijntjes, maar ja wij zijn geen dokters en je moet tot morgen wachten, niet gek hoor, klaag maar lekker tegen ons aan, dat kan best, nu proberen te slapen en op naar morgen, heeeel veeeel sterkte, we denken aan je.

    gr. Jol. v.G.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag lieve nicht,
    Schrijf het maar lekker van je af.
    Ik hoop dat je een rustige nacht hebt.
    Voor morgen alle sterkte gewenst.

    Liefs van je nicht uit M.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mogge meis,
    Oh ik kan me je gevoel zo goed voorstellen.
    Dat wachten is goed om te herstellen, maar als de kou dan in je lijf kruipt en toch vervelende reacties geeft, wil je ook weer verder en geen tijd verliezen.
    Vandaag weet je weer wat meer.
    En dan toch op naar een fijne kerst, samen met jouw kanjers.
    Meis, veel sterkte, en alle goeds.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Denk aan je... Heel veel, heel vaak... ALTIJD!!

    Dikke XX

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Terrecht Monique dat je even klaagt meid!!
    Het is ook allemaal zo tegenstrijdig dat ik het begrijp.
    Ik hoop dat het bericht dat je vandaag krijgt positief is.
    In gedachte ben ik bij jullie.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen