woensdag 6 januari 2010

Controle arbo-arts


Vandaag op controle geweest arbo arts,wat is dat toch zo een lieverd,zo mee levend en meegaand in wat ik zelf ervan denk.Na goed overleg met elkaar en beetje het verloop van de laatste n maanden besproken te hebben zijn we tot een soort stappenplan gemaakt voor de komende 6 weken,komt vanuit mijn ik had voorstel om eerst twee weken 2 keer 6 uur te werken arbeidstherapeutische en na het bezoek aan de oncoloog, bij goede uitslag ga ik 50% werken dus 12 uur in de week verdeelt over 2 dagen.
Zo gaan we per keer bekijken na iedere contole bij de oncoloog.
Nog even lang de afdeling geweest even bijkletsen met collega's die ik dan weer een tijd niet had gezien,maar kon zeggen tot volgende week.

Op de fiets naar huis had ik wel dat ik me niet te veel moet instellen op nogmaals goed bericht,maar eigenlijk is dat wat je wil,al weet ik ook heel goed dat het anders kan zijn,dus doen we stapje voor stapje en hoop ik dat er voorlopig even geen scherpe kiezelsteen de weg verspert.

Vanmiddag ging mijn kleine kanjer en haar vriendinnetje voor het eerst naar de ijsbaan,ze heeft daar zoveel plezier in,en is zo mooi om te zien.Het was wel enorm koud daar dus na even gekeken te hebben toch naar huis om op te warmen.

Vanavond ging Lianne met haar voetbalteam schaatsen en zei e Eef zullen wij ook even gaan tegen Milou,dat was niet tegen dovenmansoren en heup daar ging ze weer in pak en mee met papa die inmiddels niet ze veel zin meer had,maar wat je Milou belooft is moeilijk onderuit te komen.

Moeders blijft lekker thuis bij de verwarming en zorgt straks wel voor de thee en chocolademelk.
Moet toegeven dat mijn gewrichten de kou ook niet echt waarderen.

Veel schaatsplezier voor diegene wie er van houden,echt winter!!!

1 opmerking:

  1. Hoi meis,
    Fijn dat je alles al weer zover op de rit hebt, zoals je het graag wil.
    Ja, een goede arbo-arts is heel belangrijk.
    en die hele winter, ja fijn voor de kinderen, maar voor ons......pppffffff.....van mij mag het warm water regenen en de vorst vertrekken. Ik kom ook niet meer buiten dan heel erg moet.
    Fijne dag vandaag.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen