woensdag 27 januari 2010

Vandaag met de mijn zus de stad in geweest per rolstoel,ging goed maar dan zie pas wat een vervelende dingen mensen in een rolstoel tegenkomen,te hoge pinapparaten is echt heel vaak geen automatisch deuren en niemand die dan helpt.
Maar we hebben het een en ander gekocht voor Milou nog niet alles maar we zien wel wat er nog de komende dagen van komt.Want zondag is mijn kleine meisje jarig en daar moeten we feest van maken voor haar en voor ons.
Boven wordt hard gewerkt aan het kamertje van Milou,en ik loop soms maar wat te kijken en rommel dan even wat,frustrerend maar weet dat ik geduld moet hebben.
Het gaat al beter dat wel alleen dat slapen blijft geen succes en ben dan eigenlijk al moe op het moment dat de dag begint.
Met mijn chemo had ik nog meer energie dan nu!
Mijn arm lijkt af en toe beter te zijn maar het volgende moment voel ik heel wat anders,Remi is aan de behandeling begonnen en hoop dat het resultaat gaat hebben anders wil ik de volgende controle naar de neuroloog om daar even alles door te laten meten.
Het weer nodigt in elk geval niet uit om naar buiten te gaan wat is het nog koud en somber,maar als het voorjaarzonnetje weer gaat schijnen loop ik weer lekker door de schipluid se polder.

3 opmerkingen:

  1. Hoi lieverd,
    Ja het is nog even bikkelen met kou en winter, maar een ding is zeker die lente komt er aan.
    Fijn dat je toch zelf de nodige voorbereidingen kunt treffen voor jouw jarige kanjer en dat het goed gaat met het opknappen van haar slaapkamer.
    Eerst zondag maar lekker feesten en dan zie je maar weer verder.
    Stap voor stap hé, dan kom je het verst..!!
    Goede moed, meis en een fijne dag vandaag.
    Liefs en een dikke knuffel, Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi lief,

    Als ik beloof om maandag de zon mee te nemen mag ik dan met Maris meekomen?? Ik wil je namelijk heel graag knuffelen, zoenen en 1000 kilo energie geven!

    Love you, dapper mens!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Monique een hele fijne dag zondag met
    de verjaardag van je kanjer.Met de hele
    familie!En een beetje mooi weer met
    wat Zon daar hou je zo van.Liefs Map en Geer

    BeantwoordenVerwijderen