donderdag 18 maart 2010

Ik ben weer op het blog

DE computer heeft een grote beurt gehad en hoop dat hij weer een tijd lekker blijft doen.
Het is meer dan een week geleden dat ik even wat schreef in die week eigenlijk een hoop gebeurd met mijn lijf en hoofd en natuurlijk ook leuke dingen,maar is veel te veel om te schrijven en alles komt van lieverlee weer op zijn pootjes terecht om het zo maar te zeggen.De pijn in mijn arm hebben we hopelijk onder controle maar ik durf niet te hard te roepen omdat als ik denk dat we het weg hebben het gewoon weer spontaan terug komt en dan niet een klein beetje.
Door het weinig slapen was ik moe en heb ik eerder bloedcontrole gehad maar het is zo mooi de waardes waren nauwelijk gestegen!!Het blijft een wonder!! Waar ik intens van probeer te genieten en hoop dat het nog zo lang zo blijft.,Gisteren heb ik het bottenspul,APD, gehad en heb ik even met de verpleging overlegd dat ik de schilderijen voor de afdeling nu echt snel wil uitzoeken,jullie weten wel voor het sponsorgeld wat we met de afdeling bij elkaar hebben gefietst mocht ik ook een gedeelte mag uitgeven en i.o.m. de verpleging willen ze graag wat mooie schilderijen aan de muur dat gaan we doen!!Waar ik zelf tegenaan moet kijken als ik daar ben.
Ik ben nu aan het aftellen naar onze grote reis hoop zo dat het ook wordt wat ik ervan van verwacht voor ons allemaal.Misschien niet te veel verwachtten dan valt het allemaal straks mee voor allemaal.
Even bij geschreven ben er weer kunnen mijn trouwe fans weer mee lezen met mijn verhaal.

5 opmerkingen:

  1. Hoi Monique, fijn dat je er weer bent, ik heb je verhaaltjes echt gemist. Ook heerlijk natuurlijk dat het bloed goed was.
    Jos

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Monique je bent gelukkig weer online!

    Was toch even spannend hoe het met je gaat, op de afdeling ben ik nl weinig te vinden op dit moment(gaat wel weer komen hoor) dus een week niets van je kunnen vernemen is toch vreemd.

    Gelukkig waren je uitslagen weer oke en kun je verder met je voorbereidingen voor jullie grote droomreis, laat je dit veel kracht geven op dit moment.

    Hoop je snel weer een keer op de afd te zien.

    Kus Eline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn meis, dat je er weer bent, welkom terug..!!
    Ja, hoop ook dat je nu alle narigheid van de onfortuinlijke val achter kunt laten, maar pas wel goed op jezelf.
    Heerlijk dat je nu echt aan de grote reis kunt gaan denken, ja het gaat nu snel. Veel voorpret meis.
    Hoop dat je vandaag geen klachten hebt van de APD en op naar een fijn weekend.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Monique,
    Ook al bel en zie ik je wel af en toe, het is fijn dat je weer op je bloq bent. Ik heb ook jouw verhaaltjes gemist. Inderdaad nu samen aftellen tot aan onze gezamenlijke grote reis. Ik heb er alle vertrouwen in! Het komt steeds dichterbij,
    Heel veel liefs,
    Asline

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Monique,
    fijn dat je weer online bent, dat je maar weer veel goede uitslagen aan ons mag doorgeven.
    gr; jol. v G.

    BeantwoordenVerwijderen