maandag 26 april 2010

weer een nieuwe week

En wat voor week,allelei verwen dingen,kapper en schoonheidspecialiste.Maar ook in huis is nog wat doen.
Natuurlijk nog wat boodschappen voor mee te nemen,gisteren met Lianne nog even schoenen wezen kopen en wat driekwart broeken want volgens zeggen is het echt mooi weer in china.Was gezellig met mijn grote meisje,haar smaak is zo aan het veranderen,zo leuk wat ze nu uitkiest.
We hebben moeten echt bezuinigen in de kleding mee nemen want er gaan maar drie koffers mee kunnen er ook niet meer mee in de auto naar schiphol,mijn zus brengt ons weg heeft best een grote auto maar dat past niet hoop dat er drie passen.
Het speelgoed loopt binnen,is erg veel aan het worden en Eef wordt niet vrolijk van dat alles in de koffers moet,maar we gaan passen a.s. vrijdagochtend.
Vandaag naar de arboarts en fsio vanmiddag,is een beetje jammer dat ik last heb van mijn nek kan niet links achterom kijken,even horen wat de fsio ervan vind.Ik neem maar een berg parcetamol mee want niemand heeft zin in pijn en zeker niet als ik op vakantie ben en wil genieten van mijn kanjers en wat we allemaal gaan zien en mee maken.Ik zeg al het jaar 2010 is het jaar van de paracetamol voor mijn,nog nooit zoveel paracetamol op als dit jaar.
Afspraak maken met Remi om te zorgen dat die arm ook mee werkt,het gaat redelijk,maar kan beter.
Ik ben wel aan het mopperen em zeuren over mijn pijntjes,maar gelukkig slaap ik wel goed en kan het daardoor wel beter verdragen maar lekker is anders!
Fijne dag.

2 opmerkingen:

  1. Ja, lieve meis, dat zal passen en meten worden, maar dat zal best goed komen.
    En je moet maar denken, wat er niet is , is er niet, en bij hele hoge nood kun je het altijd nog kopen.
    Succes vanmiddag bij de arbo-arts en de fysio, en verder bij alle andere leuke dingen deze week nog.
    Lieve meis, geniet ook volop van alle voorpret hé..!!
    Liefs en een dikke knuffel, Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Monique,

    Ik wil je een hele fijne, mooie reis naar China wensen!! Geniet er van en doe leuke dingen met het bedrag van de 2e verdieping!!

    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen