maandag 31 mei 2010

Mijn grote meisje op kamp!!!

Daar ging ze met groep 8 -kamp,toen ik vorig jaar naar groep 8 keek dacht ik mag ik volgend jaar mijn grote kanjer uitzwaaien? Dat is een geweldig mooi gevoel, ik mocht haar uitzwaaien,met Milou aan de overkant met haar klas,de hele school zwaait altijd groep 8 uit, gaan mijn gedachten natuurlijk verder,weet dat ik niet vooruit mag denken, maar ik wil natuurlijk ook mijn kleine meisje over twee jaar uitzwaaien en op de fiets naar de middelbare zien gaan.
Weekend rustig aan gedaan lekker thuis met zijn viertjes.
Zaterdag nog even op de fiets naar Maasland geweest daar was een sponserdag om op de oncologie t.v en internet te krijgen.De slogon was geen :Geen nacht zo donker,of het wordt weer licht.Mooi spreuk om over na te denken.
Op wat kleine lichamelijke klachtjes na, is het weer rustig in mijn hoofd,slaap goed, en ben druk bezig met de fotoboeken van de meiden,lekker nog in gedachten in china,droom nog veel van china,heerlijk!!

4 opmerkingen:

  1. Hoi Moniue,
    Zo, weer met beide benen op de grond, hard hoor de realiteit, maar zo met je foto's en mooie herinneringen gaat het vast nog heel lang goed, blijf nog lekker dromen van je mooie momenten in China heerlijk hoor dat dit zo super is gegaan daar.
    Gr. Jol v G.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn meis, droom maar lekker verder, over China, over alles...!!!
    Dromen mag altijd, moet zelfs zou ik bijna zeggen. Het geeft je kracht, om verder te gaan en zelfs op hele moeilijke momenten nog te kunnen zeggen , dat wil ik.
    Als jij alles al door gedroomd hebt weet jij zeker dat je geen tijd verliest.
    Goed bezig meis, ga zo door...!!
    Dikke knuffel, liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waar blijft de tijd,vooral als je naar je kinderen kijkt.
    Blij te lezen dat je lekker bezig bent met de foto`s met in je achterhoofd die heerlijke weken in China!

    Liefs Mandy.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Monique,
    Wij reageren niet vaak op je berichtjes maar leven wel bijna dagelijks met je mee. Ook jullie reis hebben we op de voet gevolgd en ook meegenoten. Wij zijn met Hemelvaardsdag naar Maasland geweest en toen was er een veiling t.b.v. de oncologieafdeling van het Reinier de Graaffziekenhuis. Hebben ook wat gekocht al was het een zeer koude dag en lange zit voordat alles geveild was. Ook toen hebben we extra aan jullie gedacht. Groetjes Truus en Rien Maassluis

    BeantwoordenVerwijderen