donderdag 24 juni 2010

afscheid nemen

Dat is niet mijn sterkste kant ook voor Lianne morgen een dag van afscheid nemen van waar je toch ruim jaar ben geweest en een nieuw stukje van haar leven breekt aan, en ik mag erbij zijn.
Even naar het ziekenhuis APD morgenochtend samen met mijn zus,kletsend gaat die tijd weer lekker snel voorbij. Geen uitslag ,daar wachtten we mee tot woensdag.Morgen is voor ons best een mijlpaal onze oudste gaat naar de middelbare,het besef is zo intens dat je er van moet genieten het gaat allemaal zo snel en is zo mooi als je het allemaal mee mag maken en bij mag zijn.
Zakdoeken mee want helaas bestaan er geen anti-tranen pilletjes zou soms wel eens makkelijk zijn.
Ik ben dankbaar voor de dag van morgen.

3 opmerkingen:

  1. zo is dat! DANKBAAR in hoofdletters....
    Wat een enorme stap, naar de middelbare, het laatste jaar op de basis zo groot en dan over 7 weken weer zo klein.... wat veranderen ze daarna snel... als je nu marco vast op zet met dochters, dan heb je je meeste tranen vergoten denk!!!! :-) Leef met je mee, en GENIET!!!!!! (Wij hebben hen niet, zij hebben ons..... dat is een fragment uit een gedichtje over kinderen loslaten....)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Mo, want ontzettend fijn dat jullie dit ook zo lekker met elkaar gaan beleven, sla het goed op in je bolletje dan kan er lang van na blijven genieten, Ik hoop dat het een stralende mooie dag mag worden. gr. jol.
    p.s. en nu ff lekker voor de buis voetbal kijken, kan ook gezellig zijn met je eigen cluppie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Marjolijn24 juni, 2010

    Lieve meis,
    Succes morgen met de APD, maar dat zal wel gaan.
    En dan toch een mooie dag samen met je dochter, ja voor haar breekt een nieuw tijdperk aan. Maar ook dat gaat goed komen hoor, ze is jong en vol goede moed.
    Maak er een mooi afscheid van.
    Denk aan jullie hoor..!!
    Knuffel Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen