dinsdag 31 augustus 2010

Oudjaarsdag??

Morgen is de dag dat ik 47 jaar wordt wat geweldig ben zo blij en dankbaar dat ik dit met mijn kanjers kan vieren Wat oud wordt je, zegt Lianne dan, en ik denk gelukkig wel en hoop nog veel ouder te mogen worden!!!Maar dit jaar heb ik alvast weer mee gemaakt met af en toe een berg of bobbel in de weg maar ben er toch gekomen.
Vandag beetje veel last gehad van de leverstreek maar gaat morgen vast beter daar ga ik voor en ga genieten van mijn verjaardag.

11 opmerkingen:

  1. Hallo Monique,

    Voor morgen wens ik je een hele fijne verjaardag toe samen met alle mensen die je lief zijn. Maak er een mooie dag van. Alvast van harte gefeliciteerd.

    Lia Kester

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi meis op naar de 47 hoop dat je wel nog lekker kan slapen of ben je zenuwachtig voor al je cadeau's die je gaat krijgen ha ha
    tot morgen je zus

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Monique,

    Ik wens je een hele fijne verjaardag.

    Liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met je verjaardag. Fijne dag met iedereen om je heen. Ik neem hier ook wat lekkers bij de koffie om je verjaardag te vieren.

    Lieve verjaardags groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van harte proficiat meis, maak er een mooie dag van.
    Geniet volop van alles.
    Liefs Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Monique, van harte gefeliciteerd met je 47ste verjaardag en dat het maar een hele mooie dag voor je mag worden. Laat je lekker in de watten leggen en doe rustig aan hé met al die visite. Liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Monique van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag!!
    En sterkte met het vervolg.....
    wilma van meurs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd Moniek. En nog vele jaren!!
    Jos vS

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lieve Monique
    Op de valreep meid van harte gefeliciteerd met je 47ste verjaardag. Je hebt het toch maar mooi weer gehaald met alle strijdlust die in je body zit . Lieve Monique wij wensen je een heel goed nieuw levensjaar toe waarin je nog heel veel lieve en fijne momenten mag beleven met je kanjers en met Eef. De hobbels en bobbels zullen er zijn dat is de realiteit maar ook daarin zal je weer kracht en steun vinden van bovenaf.
    Liefs van t th en o mart

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Monique,
    Had ik jouw verjaardag in mijn agenda staan, ben ik je NOG vergeten te feliciteren (shame, shame, shame). Maar bij deze dus alsnog van harte meis!! Hoop dat het gezellig is geweest?!
    7 jaar geleden alweer... Als we er nou eens van uit zouden kunnen gaan dat je de 7 magere jaren nu achter de rug hebt en de 7 vette tegemoet gaan! Zou dat mooi zijn of niet?! Ik gun het je van harte.
    In ieder geval heel veel geluksmomenten toegewenst in je nieuwe levensjaar.
    Liefs,
    Ada (K.)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lieve Monique!
    Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!\
    Ik hoop dat je een mooie dag hebt gehad!!
    Keep on going strong!!!!
    Liefs Jessica

    BeantwoordenVerwijderen