maandag 6 september 2010

Op het fiets naar het ziekenhuis


Vanochtend op de fiets naar het ziekenhuis heerlijk genieten van de frisse wind en het zonnetje.Dit keer even koffie drinken op de afdeling en afspraak met bedrijfstarst.

Weekend ging ongelooflijk ,weer goed, wat ben ik toch dankbaar dat het zo goed gaat allemaal,bijna eng maar bid en vertouw erop dat het hopelijk nog zo blijft gaan. Ik voel me weer gedragen.

Deze week geen chemo dus mag mijn lijf weer opladen voor de volgende kuur,merk aan mezelf dat met de chemo in mijn lijf mijn ook weer een soort adrenaline geeft,het gevoel dat ik zelf nu actief er iets aan kan doen,beetje onzin natuurlijk want de chemo moet zijn werk doen ,maar profiteer ook van deze adrenaline door nog lekker bezig te zijn met van alles en nog wat.En dan hoeven de radertjes niet te veel naar de toekomst te draaien.Geeft ook weer even rust.

Gewoon even lekker!!




2 opmerkingen:

  1. Geniet maar lekker deze week, vooral vandaag was het zo lekker met het zonnetje. Lekker weer even rust en ik weet zeker dat niet alleen de chemo zijn werk doet. Wat jij zelf doet is zoveel meer!
    Heel veel positieve kracht stuur ik jou vanuit Lievelde.
    Liefs,
    Asline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk meis, zo'n vrije week.
    Alles even goed zijn werk laten doen.
    Zowel de chemo, als je lijf om weer aan te sterken.
    Geniet maar volop meis.

    BeantwoordenVerwijderen