zondag 12 september 2010

Rust week.




Rust week ,maar dat is met de chemo niet voor mijn ,ben toch best bezig geweest met de dagelijkse dingen, tussen door even rust nemen en luisteren naar mijn lijf blijft nog steeds heel moeilijk.De drukpijn in mijn leverstreek neemt af ,niet weg, maar ga ervan uit dat er daar gewerkt wordt.


Vrijdagmorgen weer voor het eerst dit seizoen wezen zingen in het inloophuis was fijn om elkaar na de vakantie weer te zien. Weer met elkaar te zingen,was trouwens wel weer even slikken omdat we precies met een heel gevoelig lied begonnen ,maar het ging goed geen waterlanders dit keer.


Vrijdagavond zijn we op kraamvisite geweest bij ons nieuw gezinlid ,Spotty,ze is nu 6 weken en 24 sept. mag ze bij ons komen wonen,de meiden hebben daar zin in en ik ook beetje gezelschap in huis als de meiden op school zijn,is niet verkeerd.


Gisteren met de familie Gerritse op het strand geweest, en was ook heerlijk strandweer, lekker genoten van het zonnetje, daarna lekker gegeten met zijn alle, heel relax en gezellig.

Vandaag lekker rustig begonnen met het ontbijtje om de dag te beginnen dit is is zo intens genieten,van mijn kanjers.


Deze week de contoles weer ben erg gespannen ook omdat ik zoveel meer voel op mijn lever wat ik nog nooit gevoeld heb.

Maar ben ook nog vol vertrouwen dat hij mijn draagt ook deze chemo. Ik hoop en bid dat ik daarna weer maanden extra krijg voor de volgende soort van de plank moet komen.


Woensdagmiddag nog even Milou der kinderfeestje nog van haar 10 de verjaardag, beetje laat maar, beter laat dan nooit.




2 opmerkingen:

  1. Hoi meis,
    Wat een leuke gezinsuitbereiding ga je krijgen..!
    Wat een scheetje..!!
    Ja, daar zullen de meiden helemaal gek mee worden en jij ook.
    Op dit moment komt het zonnetje weer lekker door, dus deuren open en laat buiten maar weer lekker binnen komen.
    Je blijft toch een bezig bijtje hé.
    Succes deze week met alles wat je moet doen.
    Liefs en een dikke knuffel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He mo, lekker bezig hoor en je nieuwe huspuppie is wel super, deze laat ik maar ff niet aan de dames hier zien zijn ze gelijk weer verliefd en willen ze er een poes bij. Geeft altijd gezelligheid zo'n beesje, geniet morgen nog van een mooie dag buiten want daarna lijkt het wel of de herfst al voor de deur staat,een pittig weekje ligt er weer voor je, neem de tijd en blijf genieten van de mooie dingen om je heen, groetjes Jolanda v G.

    BeantwoordenVerwijderen