zondag 31 oktober 2010

Halloweenavond even bij kletsen

Milou is voor haloween buiten Lianne hoeft niet zo nodig meer,houd ook niet van snoep,en wordt toch beetje raar als je bijna 13 bent?
Mijn verdriet is gekalmeerd al weet ik dat het nog niet het juiste plaatje heeft gekregen ,en ik mijn weg daarin vinden in loop van de tijd,bedankt voor jullie lieve reacties op mijn blogverhaal.
Vrijdagochtend lekker wezen zingen in inloophuis,kadootjes gekocht voor Lianne,bijna is ze 13 jaar ,viert het zondag 7 november dus wie het nog niet gehoord had jullie zijn welkom. En met ons poezenbeest naar de dokter die middag voor de laatste prik nu mag ze naar buiten.
Ik heb eigenlijk soms geen tijd om verdriet te hebben bedenk ik me, want de afgelopen dagen heb ik het eigenlijk best druk gehad met voetbal kijken bij Lianne,gewonnen.Die middag had Milou gymwedstrijd en werd van de 35 meisjes nummer 2 in haar categorie.Wat een kanjer weer en wat was ze weer nerveus.Ze is samen met Eef wezen schaatsen,en gistrenavond feest van mijn zwager en schoonzus waren 25 jaar getrouwd,lekker gedanst en zo blij dat ik er weer bij mocht zijn met mijn gezinnetje.
Vandaag eigenlijk weer geen bijzondere klachten beetje moe maar dat mag wel van wat ik allemaal gedaan heb,dus op tijd naar bed en dan weer aan de week beginnen,morgen laatste gesprek op mijn werk met PZ.Daar moet ik uitgerust voor zijn dan kan ik het beter aan.
Op weg naar deze week feest voor Lianne en mijn tweede gift van de vijfde kuur.

2 opmerkingen:

  1. Mogge meissie,
    Ja, toch fijn dat je het soms zo druk hebt, met de leuke dingen van het leven, dat je niet veel tijd overhoud om verdrietig te zijn.
    Ook al zit het dan ergens op de achtergrond en zeker wel een keer naar voren zal komen. Maar zo bezig zijn laadt de accu wel goed op en dat is ook nodig, voor de moeilijke dagen.
    Geniet van jouw kanjers, met alles wat ze doen en vooral weer een gezellige verjaardag in het vooruitzicht.
    Succes vandaag en de rest van de week.
    Liefs en een dikke knuffel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Monique en Eef gefeliciteerd met jullie
    kanjer meisjes van dertien!!!!Daar kan je
    wat mee beleven!Grapje!Een fijne dag en
    veel liefs Map en Gerard

    BeantwoordenVerwijderen