zondag 3 oktober 2010

wat gaat het goed!!!

Natuurlijk heb ik heerlijk high tea gehad met mijn vriendinnen afgelopen donderdag.
Vrijdag in de ochtend even naar de kapper geweest en die middag kreeg Lianne de brief, dat ze door was voor meisjes onder de 14 van de KNVB,wat was ze weer onwijs blij!!!En wij trots!

Zaterdag met mijn zus vroeg vertrokken half 9,naar symposium in Baarn van BVN,het was goed geregeld allemaal liep gesmeerd wel een volle dag maar ook zinvol.
Ik ontmoeten daar Marjolijn ,mijn trouwe blog-lotgenoot,heel speciaal om elkaar nu te ontmoeten.
De sessies waar ik die dag op ingeschreven had waren heel interesant.
De opening was het verhaal van een lotgenoot,ze vertelde het heel mooi en herkenbaar, was erg aan grijpend,hoe het allemaal gaat als je hoort dat je borstkanker heb de behandeling en dan dat er uitzaaiinggen zijn,het afgekeurd worden voor het werk,dit was best heftig om zo de spiegel te horen van je leven.Herkenning hoe je je voelt en wat er met je gebeurd,dat kunnen alleen lotgenoten zo vertellen.
Lunch was geregeld, en heerlijk.Tijdens de lunch zong een koor; zingen voor leven,net als ons koor uit het inloophuis,misschien kunnen wij volgend jaar zingen?
Samen met Jolanda heb ik een mooie dag gehad en was fijn om met haar dit te mogen doen.Want af en toe had ik haar troost wel nodig en voel het begrip van haar.

Toen ik thuis kwam was Milou al weg uit logeren ,want die avond hadden we een feest van mijn vriendin 25 jaar getrouwd en haar mannetje was 50 geworden.
Het was een super gezellig feest en ik heb heerlijk gedanst,genoten van alles en dat ik er echt bij mocht zijn ,en ook echt mee kon doen met het feest.Lag om kwart voor 3 op bed en moet zeggen niet eens echt supermoe?
Wat heeft mijn lijf het weer wonderbaarlijk goed gedaan dit weekend bijna eng zo goed,dat ik het soms bijna vergeet dat ik ziek ben,en geniet van deze mooie momenten , met volle teugen.

Vandaag wel even pas op de plaats gedaan want van de week gaan we weer voor de vierde kuur,ben zo benieuwd hoe mijn bloedwaardes zijn,voel me zo goed moet wel goed gaan daar op die lever,de kankercellen worden hopelijk flink aan gepakt door de chemo!!Het gevecht moet daar echt plaats vinden.

Morgen laatste bezoek aan bedrijfsarts,toch wel spannend want dit is weer een stukje afscheid nemen van mijn werk.

Ik wil even wat erbij schrijven sinds een maand of twee kan ik de statastieken na kijken hoeveeel mensen er per dag,week maand en vanaf de telling op mijn site kijken(aanklikken)
Maar ook uit welke landen en dit is heel apart want Canada weet ik net als Belgie en Aruba maar Rusland V.S en Engeland maakt me toch wel nieuwsgierig,maar ook wel heel mooi dat er zo ver mensen op mijn blog kunnen kijken en meelezen.

Per dag ongeveer 100, en per week 739 en per maand 2979 vanaf juni begin telling:8634,mooi om te zien en echt heel veel soms denk ik dat ik het voor de vaste mensen schrijf maar er zijn veel meer mensen die kijken dan ik verwacht zo te zien aan het aantal mensen.

2 opmerkingen:

  1. Hé feestbeest, fijn dat je zo hebt kunnen genieten, je hebt 't meer dan verdient hoor!! Vol vertrouwen naar de volgende kuur, het gevoel is goed en dat is het mooiste en belangrijkste! Hoop dat het alcoholniveau wel gedaald is als je bloed laat prikken, anders heb je nog wat uit te leggen...., haha!
    Geniet nog maar lekker na van alle hoogtepunten.
    Xx, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mogge meis,
    Geweldig toch dat je zo mag genieten van alles meis. Geniet er maar volop van, er zijn ook wel eens dagen dat het jammer genoeg anders is.
    Ja, zaterdag was een bijzondere dag.Ik moet er ook nog veel aan denken.
    Fijn dat we die zo samen konden beleven.
    Succes en sterkte vandaag, ik denk aan je.
    En ja, leuk hé die statistieken, ja je gaat nu echt wereldwijd.
    Toch een mooie maandag en geniet ook nog even van de zon.
    Dikke knuffel.

    BeantwoordenVerwijderen