donderdag 10 maart 2011

de elfde kuur vandaag afronden

Gisteren heeft Milou haar spreekbeurt gedaan,en ging heel goed natuurlijk,maar ze is zo nerveus ervoor en dat kan ik me ook nog heel goed herinneren van mijzelf, ik hield ,en hou nog steeds niet van voor een menigte te praten.Ze had een 9 een half gehaald ,wat super over zo een moeilijk onderwerp voor haar.Die middag had ze trompet les en gaf aan niet veel gerepeteerd te hebben vanwege de spreekbeurt,waarop de leraar vroeg waar ging je spreekbeurt over?Kanker ,zei ze even wist hij niet goed wat te zeggen maar gaf als antwoord daar zijn vast en hoop interessant dingen over te vertellen.Buiten zei Milou ,als je zegt dat je spreekbeurt over kanker gaat, zegt niemand leuk!Wat bij andere onderwerpen meestal wel is.Kanker is niet leuk!!Maar toch wel goed als ze er iets over weten?Dat kon ik alleen maar bevestigen,ben zo trots dat ze het durfde en gedaan heeft.
Vandaag weer de kuur afronden en de APD erachteraan dus een wat langer tijd,maar met mijn zus is de tijd zo weer om,dan snel naar huis want Lianne moet KNVB voetballen vanavond ergens  achter Amsterdam dus vroeg weg,en moet wel wat eten mee nemen!!Dat vinden moeders toch belangrijk want met een lege maag kan je niet presteren.

3 opmerkingen:

  1. Knap hoor, wat Milou gepresteerd heeft. Een 9,5 als punt, helemaal goed, zeker voor zo'n moeilijk onderwerp. Ze is toch ook een kanjer hé, net als haar zus...!!!
    Succes meis, je zal nu wel aan het lijntje liggen.
    Hoop dat je de komende dagen niet veel klachten krijgt.
    Jij bent al net zo'n grote kanjer..!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig dat ze een 9,5 heeft gehaald voor haar spreekbeurt over zo´n emotioneel moeilijk onderwerp!!
    Goed te begrijpen dat ze daarvoor zenuwachtig was.
    Het waren voor jullie beide emotionele gebeurtenissen.
    Want het afronden van alweer de efde kuur is ook niet nix!!!

    liefs
    Monic XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En nu een fijne vrijdag en op naar een goed weekend.
    Lukt het allemaal een beetje? Niet te veel klachten?
    Dikke knuffel...!!!

    BeantwoordenVerwijderen