woensdag 1 juni 2011

Half goed en toch ook een minder goed bericht

Op deze zonnige dag zou je zeggen kan niet mis gaan.
Vanochtend was gezellig en best leuk,samen met Eef mijn pruik opgehaald ze had een nieuwe binnen gekregen echt een voor mijn en dat was ook zo deze is het.
Om kwart voor twee naar dr. Bos,toen ik binnen kwam zei ze direct dat ze niet tevreden was hoe ik liep,door wat vragen te stellen werd er dus gelijk concsult neuroloog aan gevraagd .Hij werd gebeld en wij naar het B gebouw,hij had dienst dus tussendoor werd ik gepland.Mijn lever doet het goed en de markers waren maar iets gestegen dus dat is het niet waar ze zich zorgen om maakte nu maar wel het lopen!!
Na wat testjes  bij hem,mijn tenen staan en hielen wat dus echt niet gaat.Wilde hij c-t scan van mijn hersenen en foto van mijn ruggen wervels.Daarna weer terug bij hem eigenlijk op de wervels geen nieuwe dingen te zien daar waar de wervels aan getast zijn geen ingezakte wervels,dat is goed geen zenuwen beklemt.
Op de scan van mijn hoofd was een twijfel vandaar dat hij binnen een week een MRI scan wil en dan weten we volgende week meer.Dit was weer schrikken voor ons en een vermoeiende dag ik het ziekenhuis ,maar wil jullie toch even laten weten.
Zelf is het misschien mijn kop in het zand steken maar het kan niet het mag niet ook daar zitten dit maakt mijn kans om meer jaren te krijgen veel te klein dit wil ik niet!!
Ik ga ervan uit dat het weet ik veel wat is, maar geen kanker!!
Eigenwijs zullen sommige zeggen ,weg stoppen maar dat doe ik gewoon even tot volgende week donderdag dan heb ik weer telefonisch contact met dr. Bos.
Ga nu Milou der koffer pakken gaat op gymkamp morgen om 8.45 wordt dus niet uitslapen.Ga mij kleine meisje missen komende dagen.

9 opmerkingen:

  1. lieve Monique jammer dat de berichten
    niet zo waren als je gehoopt had!Maar
    geloven dat je volgede week donderdag
    beter nieuws krijg.De kaarsjes branden
    niet voor niets!Liefs tante Map en
    ome Geer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, het blijft spannend. Wel fijn dat je lever en je waardes redelijk goed blijven. Hopen dat de mri door de twijfel van de neuroloog niet te veel rare dingen opleverd.
    Weer afwachten dan maar. Eerst maar in het lange weekend van het mooie weer proberen te gaan genieten.
    Wens Milou maar een fijn gymkamp!
    Kus, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Monique,
    Heel veel sterkte deze week. Afwachten is zo moeilijk, kan me voorstellen dat er van alles door je heen gaat. Maar wat doe je het fantastisch.... heb zoveel bewondering voor je!
    Heel veel liefs,
    Asline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ach meisje toch, tussen de regels door jouw angst voelen..... Nee Monique, als de ct geen verandering laat zien... stop het maar heel diep weg (voor zo ver dat gaat) Straks pas na de MRI met een uitslag wéét je iets, nu maak je jezelf "gek", pfff makkelijk praten, ik weet dat het zo niet werkt, ga je dan wel beloven de komende dagen tóch van het weer te genieten en gouden randjes maken??? En ga je met Fleur mee de MRI in dinsdag? ;-) Samen is veel gezelligger....... Kuzz lief!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Marjolijn02 juni, 2011

    Hé meis toch.
    Wat een vervelende boodschappen de laatste tijd toch.Maar hou ook de goede boodschappen in beeld.
    Jij moet weer wachten op duidelijkheid, en dat moet op de meest makkelijke manier voor jou.
    En jij weet zelf het beste hoe dat is.
    Ik kan je alleen maar een dikke knuffel geven en je veel kracht en moed toewensen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou Monique dat viel toch een beetje tegen.
    Ik kan je twijfels en angst heel goed voorstellen, maar laat je er niet helemaal gek doormaken Ga nu vooral genieten lekker buiten zijn dan word alles vaak rustiger in de bovenkamer.
    Heel veel sterkte.

    dikke kus Merian

    BeantwoordenVerwijderen
  7. He Monique, wat een vervelende ontwikkeling meis, met je benen en ik kan me voorstellen dat je met gemengde gevoelens en enige zorg uitkijkt naar donderdag. Ik hoop dat je tot die tijd genoeg afleiding hebt en stuur je alle positieve energie die je je maar wensen kunt.
    Lieve groet,
    Ada (K.)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ga aan je denken de komende dagen en alle kaarsen branden liefs Sacha

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een verdrietig nieuws, Monique. En het blijft dus ook nog spannend. Ik hoop dat ze volgende week op de MRI niets zullen zien!

    BeantwoordenVerwijderen