vrijdag 3 juni 2011

vakantie weer!!!

Milou vertrokken en wat hebben ze geweldig weer voor het kamp.Lianne der vriendin is nu bij ons de dames gaan zo hen gangetje laat slapen laat uit bed alles relax.
Samen met Eef de boodschappen gedaan hij is ook lekker vrij,de pijn in mijn benen is te doen met paracetamol allen de vermoeidheid door het rare lopen en van weet ik veel.Dit is erg frustrerend en wil me er tegen verzetten maar dit gaat gewoon niet ik moet na de duoche even uit rustte na het boodschappen doen en ga zo maar door mijn onderlijf wil echt niet dan en als ik even rust neemt kan ik daarna weer wat doen.
Vanmiddag ga ik toch even fietsen met Eef wil even genieten van de zon en de wind in mijn haren.
Weekend geen bijzondere dingen gepland dus moet ik wel mijn gemak houden en zoveel mogelijk proberen te genieten van wat er op mijn pad komt.Jullie ook!!

2 opmerkingen:

  1. Marjolijn03 juni, 2011

    Ja lieverd, die moeheid soms hé.
    Maar je kunt er mee dealen, als je je eigen tempo maar aan houdt wat op dit moment goed voor je is. Verzetten heeft geen zin meissie, daar wordt je alleen maar vervelend van.
    Je kunt je energie beter gebruiken voor het genieten van de dingen die wel goed gaan.
    En voor dit mooie weekend.
    Dikke knuffel en veel liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Monique
    even bij gelezen, wat moeilijk en verdrietig . ik snap dat je het niet wilt maar je lijf spreekt andere taal. je doet het geweldig dapper heb bewondering voor jou en jullie als ik de verhalen lees.leefmet julie me en bid om moed en energie voor jullie en wens jullie Gods onmisbare nabijheid toe.lieve groet Adri
    Adri

    BeantwoordenVerwijderen